Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vele, vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele, vagy inkább legyek türelmes?

Figyelt kérdés
A pasim ma közölte,hogy szégyell!Az oka az,hogy még válófélben vagyok,és ezért szégyell a barátai előtt,és nem mer felvállalni!Legszívesebben jól p*fán verném,és kidobnám a francba,de szeretem :( Mit tegyek?
2013. jún. 3. 00:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A RETEKBE MÁR DOBD KI A PICSÁBA MERT EZ EGY ROSSZ FÉRFI
2013. jún. 3. 00:34
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem vallásos szerencsére!Szóval ez kizárva!

Szerintem meg szimplán h*lye,ahogy a barátaim is megmondták!Gyerekes,éretlen ember,aki nem tudja a dolgait megoldani,és lezárni,s a sérelmeit másokon vezeti le.

2013. jún. 3. 00:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Sünii ha kivágtam megírom neked,hogy megnyugodj :)
2013. jún. 3. 00:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor a döntés megszületett..:)
2013. jún. 3. 00:39
 15/18 anonim ***** válasza:
csak undorodom az efajta emberektől ha nő ha férfi
2013. jún. 3. 00:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Másoknak akar megfelelni,és ez nem jó.
2013. jún. 3. 00:46
 17/18 anonim ***** válasza:
ezzel nem vallotta be h szégyell.. csak azt h cikinek érzi. lehet nem akarja azt h az legyen, h ő túrta szét a házasságodat.. fogalmam sincs...
2013. jún. 3. 01:48
 18/18 anonim ***** válasza:
NA AKKOR JÓL VERD POFÁN A BARÁTAI ELŐTT, ÉS SZAKÍTS VELE. HA ŐSZINTÉN SZERETNE, NEM CSINÁLNÁ EZT....... BUNKÓ PARASZT
2013. júl. 7. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!