Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne kezdenem inni? 17L
Rengeteg ember iszik, amikor ideges, felgyülemlenek a gondok.
Nekem nagyon szar mostanában az életem, évről-évre egyre rosszabb, úgy érzem, semmi jó nem történt velem az elmúlt 5 évben. Minden napot csak túlélek, nem megélek.
Vajon az ivás segítene feledtetni a gondjaimat?
Bevallom, életemben 2x ittam egy kortyot, szóval nem vagyok tapasztalt. Hol kezdjem?
17L
Ne!!!!
Én sajnos ugyanebbe a hibába estem. 2,5 évig voltam alkoholista, mostanra sikerült abbahagyom. Egyetlen problémámat sem oldotta meg, csupán elodáztam azok megoldását. Ne kövesd a példámat!
24F
Nem hisztizek, rengeteg ideje folyton rossz a hangulatom, semmiben nem lelem örömömet. Megcsinálom, amit kell, de nem élvezem.
Kényszerbetegségeim is kialakultak, amiken nem tudok úrrá lenni. Ezek főleg mentális jellegűek, nagyon megnehezítik az életemet.
Legtöbbször magamban beszélek, mert nem tudok kire számítani. Öncsonkítás-jellegű tüneteim is vannak, de igyekszem úrrá lenni rajta, bár kevés sikerrel.
Az ivás nem segít. Utána mégrosszabbul fogod érezni magad...
Inkább sportolj, egyél sok zöldséget, akár szedjél valami vitamint (jobb lesz a közérzeted). És kezdjél bele valamibe amihhez van kedved. Lehet ez bármi, amihez egy kis tehetséged vagy hajlandóságod van. Esetleg lépj be valamilyen klubba, vagy alapits klubot. Tűzz ki egy célt, és akkor nem értelmetlenül fognak telni a napjaid, hanem mindig egy picit közelebb jutsz ahhoz amit el szeretnél érni! Ha nagyon ezek nem segítenek, akkor inkább orvoshoz menj, de ne kocsmába...
Neked nem pia kell, hanem egy nagy változás az életedbe, ami majd kilendít ebből az állapotból.
17 vagy, valszeg hamarosan befejezed a sulit, szóval nem lesz időd borús gondolatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!