Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szoktatok csinálni mikor szerelmi bánatotok van?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szerelmes vagyok egy lányba, de nem lehet az enyém (legalábbis egyelőre biztos nem) mert foglalt. Szörnyű érzés, hogy foglalt a szíve, belerondítani nem szeretnék a kapcsolatukba..2013. jún. 2. 18:07
11/20 A kérdező kommentje:
#10: Ezt írtam én is, de folyton részeg vagy? Igencsak érdekes lenne részegen bemenni reggel dolgozni :).
2013. jún. 2. 18:13
12/20 anonim válasza:
Öm hát megyek futni, vagy eszek csokit vagy fagyit. Jaj inkább a fagyi, nyami :D Ezzel máris elmúlik a bánatom :)) De ha le akarod vezetni én a sportot javaslom és nem csak bánat esetében, stressz levezetésére is jó :)
13/20 A kérdező kommentje:
Járok edzeni heti 3x, de az nem igazán segít, nem tudom őt kiverni a fejemből :(.
2013. jún. 2. 18:17
14/20 anonim válasza:
2-5 sör és egypár Rammstein nóta max hangerőn :D
15/20 anonim válasza:
Azt valóban elfelejtettem, hogy szoktam futni. Na olyankor teljesen felszabadult vagyok. BF3? De legalább multi? Mert ott lehet jókat anyázni. Vagy pl. CoD4-ben mikor ki van írva direkt, hogy nincs jugger, md stb. és mégis olyanok ölnek meg, és mikor azokat le tudom lőni olyan felszabadító érzés, hogy hihetetlen.
Egyébként mire gondoltál mikor azt írtad, hogy "nem bírod kiverni a fejedből" :D
16/20 A kérdező kommentje:
BF3-al multizok természetesen :), amúgy arra gondoltam, hogy nem tudom őt elfelejteni, nagyon sokat gondolok rá :S.
2013. jún. 2. 18:25
17/20 anonim válasza:
khm amúgy csaj vagy vagy fiú ? : D Ha csaj akkor nyugi én is az vagyok és én is átestem ilyenen és 2 hónap után el is felejtettem :)) 16/L Ha pasi akkor sok sikert! :D
18/20 anonim válasza:
Játszok Red Alert 2-t, saját pályámon, 3 brutál ellenség ellen, és mind a hármat szarig rombolom + mellé a várost is.
Kirov reporting!!!
19/20 anonim válasza:
Aesthetic perfection-t ajánlom.Szerintem a zene elég nagy hangerőn segíthet az ivás helyett.Legalább a füled romlik nem a májad
20/20 anonim válasza:
Nem hittem volna, hogy van még olyan ember aki Aesthetic Perfection-t hallgat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!