Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MÉGIS hogyan legyen csajom?

Figyelt kérdés

Mármint épp nagy nehezen be tudok csajozni, de akkor is csak olyan csajt, akibe nem vagyok szerelmes...ami épp nem lenne baj, ha sok csaj közül válogathatnék, mert akkor szexelne velem több lány is, de kapcsolatban meg nem kellene velük lennem...

igy viszont nagy nehezen (értsd akár egy év is) találok egy nőt aki együtt akar lenni velem és türhetöen néz ki (itt tök átlagos lányokra kell gondolni, nincsenek nagy igényem, de még az is nagy elvárásnak bizonyult az élettöl, hogy ne bünronda csajom legyen)...viszont nem szeretem és emiatt az egész kapcsolat szenvedés lesz. Tök mindegy hogy odateszem magam a kapcsolatba és nem vagyok passziv, de ezek a lányok egyszerüen ki akarják facsarni az emberböl, hogy szerelmet valljanak. Annyira meg nem nézek ki jól, hogy csak szexelni akarjanak...:(

na és most volt egy barátnöm fél évig, sajnos elkezdett kémkedni, mert érezte h nem szeretem. Egyik hajnalban mikor ott aludt, elolvasta telomon a facebook üzijeimet, ahol leirtam egy ismerösömnek, hogy nem szeretem a barátnömet...reggel szakitásra ébresztett :(

24 vagyok, 21 éves koromig szüz voltam, és már agyamra ment, hogy a nök nekem elérhetetlenek, és nagyon görcsösen elkezdtem csajozni, mert elegem volt ebböl a sorsból...na de csak ennyire futotta. Akikbe szerelmes lennék, azok rám se hederitenek. :(

2013. jún. 1. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

amúgy te is csinálhatnál magadnak egy jó csajt.

felcsípsz egy viszonylag helyes arcú,normális átlagost.

aztán ha már együtt vagytok elviszed magaddal gyúrni,és megtanítod rendesen enni fehérje zöldség,és 1 év alatt lehet akár egy fullos testű szép csajod.

persze ilyen esetben ne olyat válasz,amelyiknek ha felteszik a kérdést,hogy sportolsz,vagy azonnali kivégzés,akkor gondolkodás nélkül a halált választaná.

hanem viszonylag fejlődőképes csajt.

[link]

2013. jún. 2. 00:34
 12/16 hyatt ***** válasza:

jó-jó. Nyugi. Nem abban kételkedem hogy jó ember vagy ás nem . De azért mégiscsak összejössz lányokkal kiket nem szeretsz mert nem néznek ki jól, és olyan lányokra vágysz akiket úgy érzed nem kaphatsz meg mert akiket vonzónak tartasz azokat egyben túl jónak is magadhoz.

Vagyis úgy gondolod te kevés vagy ahhoz, hogy olyan lánnyal gyere össze akikhez vonzódsz.

2013. jún. 2. 01:19
 13/16 A kérdező kommentje:
kb
2013. jún. 2. 01:24
 14/16 A kérdező kommentje:
am nincs baj a csajaimmal külső igényeimet illetöen, csak hát mentálisan, tehát személyiségükben nem azok akikhez vonzódom...viszont ezeket a lányokat akikkel összejövök, legalább tudom tartani, mert kiszámithatóak számomra...ha lenne olyan csajom akit meg én szeretek, akkor lehet én szenvednék... :( ez olyan rossz...viszont a szex az jó!
2013. jún. 2. 01:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Ember, én is ilyen vagyok! De: hol szedsz össze szexre lányokat?
2013. jún. 3. 18:20
 16/16 anonim válasza:

hát igaz fiatalabb vagyok mint te de megpróbálok valami hasznosat írni :)

szóval ha nem vagy túl vonzó tedd akár rendbe magad, de mégis maradj önmagad, ne járkálj más kedvéért pl olyan cuccokba amit nem vennél fel.legyél azért divatos valamilyen szinten. legyél velük kedves de ne nyald senkinek a p1csáját:) ahogy látom nagyon rágörcsöltél h neked mindenképp csaj kell és előtérbe helyezed ezt szerintem ne keress ilyen "feltűnően " csajt az igaz szerelem rád talál magától is, velem is így volt ...rámjött hogy kell csaj meg ilyesmik aztán belehajszoltam magam 3 értelmetlen kapcsolatba is... aztán egyszer csak mikor nem is kerestem meg pont azt gondoltam hogy én most egyedül akarok lenni összejött egy nagyon kedves átlagos korombeli lánnyal és egyikünk sem erőltetett semmit. légy önmagad sok sikert a jövőben 18/F

2013. jún. 13. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!