Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Leb*sznátok egy csajt aki egy közös ismerősön keresztül kérdezi meg tőletek, hogy be jön e nektek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik,de én félek a visszautasítástól.. Az osztálytársam ismeri,ezért megkértem,hogy faggassa ki,és lebuktam. Osztálytársam azt mondja,hogy leszűrte,hogy én kértem meg őt rá,a srác meg azt mondta,hogy az osztálytársam elmondta,hogy megkértem faggassa ki és nem hülye ne nézzem annak... Majd személyesen megbeszéljük.... Félek,hogy leégetne.. Azért meg nem akarok személyesen találkozni vele,hogy élőben megmondja,hogy bocs de nem....2013. jún. 1. 23:22
11/13 A kérdező kommentje:
fiú osztálytársamat kèrtem meg
2013. jún. 2. 09:57
12/13 anonim válasza:
Hát, szerintem az még rosszabb, hogy fiú, nem hittem volna, hogy pont egy fiú "barátot" küldesz oda egy másik fiúhoz, hogy keverje a szart. Abba nem gondolsz bele, hogy pont azért keverte a szart, mert esze ágában sincs összehozni titeket, illetve azért barátkozik veled, mert tetszel neki?
Mint már mondtam, ha egy harmadik személyre bízol valamit, illetve kikéred a véleményét és arra alapozol, akkor elég nagy az esély rá, hogy nem azt fogja mondani/tenni ami neked jó, hanem amit ő látni akar. Főleg ellenkező nem esetében.
13/13 A kérdező kommentje:
A barátnőjével most szakított és szereti.. elvileg.. De így jártam. Legközelebb ilyet nem csinálok..
2013. jún. 2. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!