Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most biszex vagyok? , soha nem tudnám elképzelni, hogy egy sráccal szexelnék, de miért van az, hogy van pár srác aki úgymond tetszik.20F
Az előbb egy lánynak ezt írtam [idézem]:
"Angolul [...] az ilyen esetekre mondják, hogy "bi-curious" [bi-kíváncsi] vagy "bi-permissive" [aki nem keresi aktívan a kapcsolatot az adott nemmel, de kíváncsi].
Azaz, lehetsz biszexuális, természetesen [má' miért ne?] de olyan stádiumban, ahol nem eldöntött, nem tény, hogy tényleg mindkét nem iránt érzel, ugyanúgy.
Ja és... fene tudja. Majd kiderül minden, tapasztalatok, érzések, ösztönös cselekedetek kérdése. ;] Egyik napról a másikra nem leszel csak ez, vagy csak az."
És most is ugyanezt tudom mondani, neked is. :)
Rövidebben: Előfordul/Előferdül. ;)
17/L
Ebben semmi furcsa sincsen. Én soha az életben nem kívántam a saját nememet, de vannak férfiak akik tetszenek. Ilyen például Brad Pitt, aki nekem tetszik, mint férfi.
Ettől függetlenül teljesen hetero vagyok, vonzalmat csakis lányok iránt érzek.
Nézzed meg a lányokat, ők nyíltan vállalják, ha xy lány tetszik nekik és jól meg is szokták nézni egymást...
A fiúknál ez elég tabu, pedig ugyan az a kettő. Ettől még nem leszel bi, vagy homo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!