Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nézzek ezek utána szüleim szemébe?
"hogy mondjam finoman... kicsit bunkók vagytok, h nem fogtátok vissza magatokat. vagy a szüleid is úgy szexelnek, h hallani szoktad? ezt kétlem. vannak bizonyos viselkedési szabályok, kultúra. ezt illene tudni, nem utólag jajongani."
Nem ő a bunkó, hanem te vagy prűd. Érdekes módon én szoktam hallani, ha az ősök enyelegnek. Rohadtul nem szokott zavarni. Ők sem zavartatják magukat, és azzal sem lenne problémájuk, ha az asszonypajtim hangos lenne. Lehet, hogy ennek az az oka, hogy a mi családunkban a szex soha nem volt tabutéma. Két hete például anya kiselőadást tartott nekem meg a húgomnak arról, hogy a hosszú megcsalásmentes házasság titka a jó és változatos szex, és öt percen keresztül ecsetelte a békülősszex fontosságát. Mi meg persze szakadtunk a röhögéstől. :-D
Inkább Red Alert 2-zzetek.
Kirov reporting!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!