Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan nézzek ezek utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézzek ezek utána szüleim szemébe?

Figyelt kérdés
Na most tegnap itt aludt a barátom és hát szexeltünk. Na most egyikőnk sem tudott kellőképpen csendben maradni. Erre reggel anya viccesen mielőtt melóban ment megemlítette a barátomnak, hogy legközelebb halkabban csináljuk. Én még nem találkoztam vele, de szerintetek ha rátérünk a témára akkor hogyan reagáljam le?
2013. jún. 1. 21:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
jóba vannak abszolút nem zavartatta magát
2013. jún. 1. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:

"hogy mondjam finoman... kicsit bunkók vagytok, h nem fogtátok vissza magatokat. vagy a szüleid is úgy szexelnek, h hallani szoktad? ezt kétlem. vannak bizonyos viselkedési szabályok, kultúra. ezt illene tudni, nem utólag jajongani."

Nem ő a bunkó, hanem te vagy prűd. Érdekes módon én szoktam hallani, ha az ősök enyelegnek. Rohadtul nem szokott zavarni. Ők sem zavartatják magukat, és azzal sem lenne problémájuk, ha az asszonypajtim hangos lenne. Lehet, hogy ennek az az oka, hogy a mi családunkban a szex soha nem volt tabutéma. Két hete például anya kiselőadást tartott nekem meg a húgomnak arról, hogy a hosszú megcsalásmentes házasság titka a jó és változatos szex, és öt percen keresztül ecsetelte a békülősszex fontosságát. Mi meg persze szakadtunk a röhögéstől. :-D

2013. jún. 1. 22:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem baj egyeske! Nem ez az egy dolog amit nem értesz. Szerintem azt sem érted, hogy a lonak négy lába van.
2013. jún. 1. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Inkább Red Alert 2-zzetek.

Kirov reporting!!!

2013. jún. 2. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!