Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki az, ha a lány elviszi a barátját romantikus vacsorára?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy inkább a lány teszi meg azokat a bizonyos romantikus lépéseket, kezdeményezéseket. Én szörnyen romantikus típus vagyok és ha a párom nem teszi meg a kellő "teendőit" akkor végülis csak magamra számíthatok. Mit gondoltok?2013. jún. 1. 21:09
1/7 anonim válasza:
Ahogy jól esik, majd átveszi ezt a jó szokásodat.
2/7 anonim válasza:
igen az! tudod miért? mert ha te ilyenekre vágysz de apárod nem ilyen,akkor nem illetek össze,keress olyan fiut aki szintén romantikus
3/7 anonim válasza:
Nem kell feltétlen romantikus lépésnek lennie. A "szeretnék ma étteremben enni, lefoglalok egyet, neked hova lenne kedved menni?" pl mellőz minden nyáladzást, viszont te is eléred a célod, a romantikus étteremben jól fogod magad vele érezni, még ha nem is ő hívott. Párkapcsolat működéséért mindkét félnek tennie kell, ha már együtt vagytok, nincs " a fiúnak illik elhívni a lányt" dolog, te is feldobhatod ezt. Tehát szerintem nem ciki !
4/7 anonim válasza:
azért nem árt ha a szerepek nem cserélődnek fel,a végén még majd neked kell majd meg.asznod is.
5/7 anonim válasza:
És a végén te fizetsz gondolom:D Ami már az ő részéről megalázó
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat ! Igen, ezen nekem is járt az agyam, hogy az már elég "ciki" ha a szerepek megcserélődnek, főképp hogy én ezt egyszer már meg is említettem neki mikor egyszer hasonló heyzetben kiborultam...
2013. jún. 1. 21:19
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, igen, hát alapból én fizetném :))
2013. jún. 1. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!