Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz még mindig lopva engem, mikor már több, mint egy éve külön vagyunk?
Figyelt kérdés
Tavaly szeptemberben 4,5 év után szakítottam a barátommal, mert már szinte elviselhetetlen volt. Mindkettőnket kiborított a szakítás, hiszen ezt a döntést nagyon nehéz volt meghozni, mert szerettem őt minden hibája ellenére is, de muszáj volt belátnom, hogy nincs közös jövőnk. Miután elhagytam, egy hónapig még könyörgött, de miután látta, hogy én eldöntöttem, hogy nem megyek vissza hozzá, ezért utána nem keresett többet, és megmondta, hogy ezentúl ő engem nem ismer, nem is köszön nekem soha többet, és nem fog szóba állni velem ebben az életben. Én ezt elfogadtam, és én sem kerestem, ha ő így döntött, hát legyen így. Idén áprilisban viszont megismerkedett egy lánnyal, akit azonnal, egy hét ismertség után magához költöztetett, és azóta is együtt vannak. Mi egy munkahelyen dolgozunk, és amikor összefutunk a folyosón, akkor egy pillanatra rámnéz, de mihelyst én is ránézek, elfordul. Van, amikor hosszabb ideig bámul, és így nézzük egymást. Általában arrafelé járkál, ahol éppen dolgozom, és a többiek elmondása szerint állandóan néz. Olyan, mintha szemmel tartana engem még ennyi idő után is, de nem szól egy szót sem. Őszintén szólva nem értem a viselkedését neki, mert állítólag boldog a barátnőjével, én meg éppen szerelmes vagyok egy másik fiúba. Nem zavar ez a viselkedése, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek miért teszi ezt. Én 21 éves lány vagyok, ő pedig 27 éves fiú.2009. okt. 6. 20:56
1/2 anonim 

válasza:

4,5 évet nem lehet kitörölni,elfelejteni.. kíváncsi mi történik veled és esetleg a másik lányban téged keres. és biztos hogy sokat gondol rád, és biztos hogy szeretne veled beszélgetni is, ha mást nem legalább annyit hogy mi van veled, csak nem tudja mit reagálnál rá ha annyi idő után csak úgy odaállna eléd..
biztos hogy olyan boldog azzal a lánnyal? tuti hogy nem szerelmes. akkor nem figyelne téged.
2/2 anonim 

válasza:

Nekem az jön le ebből az egészből,hogy te vagy az akit még érdekel a "másik".Egyáltalán miért foglalkozol vele vagy ezt az egészet, miért írtad le??Mivan akkor ha néz vagy,ha bármit csinál?!szerintem te vagy az aki vágysz még a srácra és szereted:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!