Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? én már nem tok kiigazodni rajta. Bár lassan már magamon se. XD
van egy srác a suliba..gyakran néz..és a haverjai is mindig..
reggel amikor megyek a suliba mellette megyek el,és messziről néz,meg én is őt,de amikor 4-5m-re vagyok tőle a másik irányba kezd el nézni asztán amiko mellé érünk rám néz..nem értem..
mert nekem nagyon bejön,de nem túl gyakran nézek rá,de ez már egy másik történe..
egy mosolyból és egy sziából venné a lapot..v ez nem elég..
16/L
Köszönj rá és dobj be egy mosolyt. DE ne várd meg még visszaköszön. És akkro felkelted az érdeklődését és keresni fogja a társaságod vagy legalább a legközelebbi találkozásnál ö fog köszöni. (márha tetszel enki. ha meg nem akkor ennyi más fiu van még.)
Ha meg megvárod még köszön akkor már szóba is elegydsz vele és ha tulságosan izgulsz akkro elronthatod az egészet. Inkább várd meg míg lenyugszol és majd ráér holnap is beszélni vele. Egyszerre csak egyet:D
háát..
nem is tom..
egyszerűen csak nem tok ránézni..ha tom h ott van vh lefagy a msoly az arcomról és a föld elkezdi vonzani a tekintetemet..
mintha ott se lenne..pedig annyira szeretnék ránézni..de nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!