Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját magamon nem tudok kiigazodni. Kit szeretek, és miért van ez?
Volt egy srác, akibe szerelmes voltam, kavartunk is, de a végén kiderült, hogy végig szivatott. A szívem teljesen összetört. Eltelt vagy másfél 7, és összehaverkodtam egy másik sráccal. Nagyon jól elvoltunk együtt, és 2 találkozás után valamiféle vonzódást, talán szerelmet éreztem iránta. Vágytam rá. A 3. talin nem bírtam magammal, megcsókoltam! Tudtam, hogy hagyni fogja. Így is lett. Összejöttünk! DE mióta járok vele, mintha nem szeretném. Elvagyok vele, de ez nem szerelem szerintem, de már én se tudom. És hiányzik az a srác, aki átvert. Mintha még őt szeretném. Most mit csináljak? Szakítsak a mostanival? Hogy felejtsem el a régit? És miért van az, hogy akartam, de utánna meg közömbössé vált? Vagy szeretem, csak még nem döbbentem rá?
Segítsetek lécci! :(
Megeshet, hogy az átverés után túl hamar jöttél össze a másik sráccal. Még nem igazán heverted ki, nem tetted magad túl rajta, ezért még mindig benned lappang a szeretet iránta, még ha át is vert - amit szintén meglehet, hogy ennyi idő alatt még nem dolgoztál fel teljesen és az igazi súlyát ( tehát hogy mit tett ) még nem érzed teljesen.
Valószínűleg gyorsan pótolni szeretted volna a helyét, ezért tetszett annyira a másik srác - és most, már kevésbé.
Én azt javaslom maradj most azzal a fiúval akivel vagy mert: ahogy írtad jól megvagytok ; az idő telésével rájössz, hogy tényleg tetszik e továbbra is a másik srác, vagy inkább - és ezt valószínűbbnek tartom - ráébredsz, hogy átvert és az iránta érzett szerelem már a szelektívben van - és ha így történik, meglehet észreveszed a mostani fiúban a jót, vagy csak szimplán megszereted, de az is lehet, hogy ő sem az igazi.
A legjobbakat!
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!