Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki lenne, ha összejönnék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne, ha összejönnék a főnökömmel?

Figyelt kérdés
Nagyon hajt rám mostanában,és nekem is kezd egyre jobban tetszeni,de félek a munkatársaktól,hogy pletykálni fognak rólunk,ha észrevesznek valamit. Független vagyok én is,meg ő is,de ennek ellenére titkolni szeretném,ha lesz valami,mert ellenkező esetben folyton pletykálnának rólunk.Valakinek volt már hasonló élménye?
2013. jún. 1. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondok egy titkot, most is pletykálnak a hátad mögött... nem attól függ, hogy kavarsz-e a főnökkel vagy sem, amúgy meg gratulálok, hogy a munkatársak véleménye alapján formálod az életedet.
2013. jún. 1. 12:54
 2/9 ájszíjú ***** válasza:
elég cinkes lenne ja, szerintem hagyd ki
2013. jún. 1. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tom. Nem vagyok a helyedben és semmit nem tudok...
2013. jún. 1. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó nem sülhet ki a dologból, függetlenül a munkatársak pletykáitól.
2013. jún. 1. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Vágjál bele, legyen egy jó napod! Legfeljebb, majd lesz másik munkahely.
2013. jún. 1. 13:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes,értelmetlen,és kioktató válaszokat,mindegyik jó valamire :)

Az elsőnek üzenem: azért a főnököm akiről szó van,nem a vezérigazgató,tehát neki is van felettese,úgyhogy őt se nagyon szeretném kirúgatni amiatt,hogy a beosztottjával kavar,ígyhát nem nagyon fogom nyilvánosságra hozni,ha lesz köztünk valami.Ez tök logikus!

Én mondjuk arra is kíváncsi lennék,hogy volt-e valakinek hasonló esete.Az írjon!

2013. jún. 1. 13:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Penelope,amúgy kicsit félek attól,hogy bajok lehetnek belőle,viszont ha kihagyom,akkor meg azért fogok szenvedni....nem tudom :/
2013. jún. 1. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Először is én a helyedben azt deríteném ki, mit is akar tőlem: komolyan érdeklem-e vagy csak meg akar párszor dugni. Mert jobb, ha tudod, hogy ha egy férfi közeledik feléd, az sajnos nem minden esetben jelenti azt, hogy szerelmes is és elsősorban te érdekled és nem csak a nunid. Egyébként biztos lehetsz benne, hogy a munkatársaid már kiszúrták, hogy bejössz a főnöknek és cigi-kv szünet alatt közszájon forogsz, ez ilyen :D
2013. jún. 1. 15:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen,lehet,hogy már feltűnt a többieknek,hogy túl sokat sündörög körülöttem.Mondjuk ennek van egy előnye is,mert így legalább tartani fognak tőlem,és nem mernek kötekedni,mert gondolják,hogy elég "protekciós" vagyok.Nem tudom,hogy kalandot akar-e,vagy komolyat,de részemről mindegy,mert én nem vagyok belé szerelmes,csak tetszik.De amit eddig leszűrtem a dologból,hogy szerintem nem egyéjszakás csávó,annál több esze van,és mivel mindössze 4 évvel idősebb nálam,ezért gondolom,hogy nem csak "arra" hajt. Mert mégha idősebb lenne,és családja,gyereke lenne,azt gondolnám,hogy csak futókalandra megy.De szerintem inkább állandó barátnőt keres,elvégre fiatal,és független.Dehát,majd kiderül.Időmből kitelik randizni,nincs most barátom :)
2013. jún. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!