Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarjátok kalitkába zárni a pasikat? Papucs férjet akartok?
Nem értelek benneteket. Azt akarjátok hogy minden percet Veletek töltsön és zárja ki a külvilágot? Hadd menjen bulizni a haverokkal és ne zavarjátok közben. Feltöltödve,élményekkel telve tér haza és ha még van is kinek elmesélni akkor nagyon boldog lesz. Ekkor fog rádöbbenni,hogy mennyire jó hogy valaki várja otthon.
Ha meg olyan a pasi hogy a "guruló krumplit" is,akkor meg nem kell buliba mennie.......bárhol bármikor megteszi. Az ilyen pasit meg elkell engedni ő még nem érett egy kapcsolatra.
Ezt írtam egy másik kérdéshez, ahol a téma a féltékenység volt.
Minden dicsekvés nélkül mondom, hogy tökéletes barátnő vagyok. Soha nem féltékenykedtem, nem zavar ha a párom találkozik néha az exével, vagy ha nem megyek vele bulizni, akkor más lányokkal is táncol. Ha vele megyek én is, akkor is szokott, de olyankor általában csak a lány barátaival. Bulik előtt mondom neki, hogy óvatosan a csini lányokkal, stb. :)
Ebből következőleg a párom őszinte is velem. Ha táncolt néhány lánnyal, akkor arról magától beszámol, nem titkolózik előttem és semmit sem tagad le, ha esetleg rákérdezek.
Hétvégente ha épp elmegy a barátaival, akkor nem zaklatom, megvárom míg ő keres. Hadd szórakozzon a barátaival úgy, hogy nem kell az asszonynak fél óránként válaszolnia. És rendszerint fel is hív minden este ilyenkor.
Előfordult már, hogy kicsit elvetette a sulykot és túl sokat beszélt másról, de akkor szóltam neki vicces hangnemben, hogy mostmár lassan féltékeny leszek. Aztán persze megnyugtatott és vissza is fogta magát, nem beszélt butaságokat, mert nem is gondolta komolyan korábban sem.
És érdekes, hogy így soha nem vitázunk, ha mégis nagyritkán akkor az teljesen más miatt van, az is inkább csak nézeteltérés, a szex is tökéletes, és harmonikus a kapcsolatunk.
Nem értem azokat a nőket, akik azért is hisztiznek ha a párjuk rá mer nézni más nőre. Beteges.
23N
Akkor feszültségekkel, félelmekkel, kételyekkel, hazugságokkal teli életetek lesz. Ha neked ez kell, egészségedre.
Az pont nem a papus férj mellett lesz hanem akit a casanova szabadpórázasból.. :)
Amúgy én inkább a családapa típusra szavazok. Arany középút!! Ha bulizik akkor megyek én is vele mert attól, hogy férjnél vagyok és gyerekeim vannak még nem szüntem meg NŐ lenni vonzó nő, és egy kis kikapcsolódás és egolegyezgetés nekem is jár.
Az, hogy várja valaki otthon édes kevés a hűséghez!
Egy szóval nem mondtam, hogy nem járunk el közösen bulizni, vagy nem megyek el akár egyedül is a barátnőimmel. Én is ugyanúgy szórakozok, mint ő és nem csak otthon várom, mint egy hűséges kiskutya. :) Illetve azt sem mondtam, hogy szoros testi kapcsolatban van a lány ismerőseivel/barátaival.
Persze, köszönésnél/elköszönösénél ad nekik puszit ezenkívül nem ölelgeti őket és nem csinál velük semmi mást sem.
Tudom, hogy őszinte velem, míg ha valaki papucsot csinál a másikból, meg fenyíti, akkor majd jönnek a hazugságok,titkok, mert nem akarja, hogy kiborulj.
Az exeire pedig nem úgy gondolok, hogy ribancok. Volt aki tényleg az volt(akit nem szeretek), de a többiek teljesen normális lányok, akikkel egyszerűen csak nem működött.. Régi, félévente találkozós barátoknak pedig megmaradtak.
Szóval a szerinted "casanova" pasimból nem lesz félredugós szemétláda. Nagyon jó apa lesz belőle, aki mindent megad majd a családjának, elhalmoz minket szeretettel.
Nem arról van szó, hogy hiszek a mesékben, hanem arról, hogy megbízom a páromban. Azt szeretném, ha a párom önmaga lehetne mellettem és önmagamért szeretne engem.
A te leendő papucsférjed pedig lehet, hogy majd önmagadért szeret téged, de hogy nem lesz önmaga mellett az biztos. Akiből papucsot csinálnak az sosem önmaga, csak valaki szerepébe belekényszerítették. Egy normális nő mellett ő is önmaga lehetne.
Van aki félreértett! Én egy normális kapcsolatra gondolok. A jelenről beszélek. Én bátran elengedem a pasimat és ő is engem,mert megbizunk egymásba. Természetesen közösen is járunk bulizni.
Sorban állásról beszélsz? Ha olyan pasid van aki hajlamos a megcsalasra az megteszi bármikor. Pl: elmegy a bankba közben a szeretőjénél van. A papucsférj is megtudja csalni a párját ha akarja.
Amúgy meg pont a kalitkába zárással fogod belehajszolni hogy megcsaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!