Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a viselkedés mitől lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a viselkedés mitől lehet?

Figyelt kérdés

Nem lakunk együtt,de nem is közel.Jó pár hónapja ismerjük egymást,sokszor találkoztunk.Alakulnak a dolgok.

Tudni kell,hogy egyedül lakik.Egyfolytában megy valahova,csinál valamit.Elfárad a munkahelyén,még utána is megy és csinál valamit.Majdnem minden nap megy például Tescoba,akár egy üveg üdítőért.Kérdeztem,hogy ha kapcsolatban lennénk,akkor is ilyen lenne-e,és azt mondta nem.Az nem lehetséges,hogy mivel nem vagyok mindig ott,így próbálja lekötni magát?Olyan dolgokat is csinál,amiket nem is szokott.Mert ha ott vagyok,akkor meg úgy kell kimozdítani,hogy menjünk valahova.

2013. jún. 1. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
És az a viselkedés mitől lehet, hogy csak kérdezgetsz dolgokat, hogy azok milyenek lennének, ha kapcsolatban vagytok? Ahelyett, hogy tényleg kapcsolatban lennétek.
2013. jún. 1. 11:30
 2/2 A kérdező kommentje:
De nem leszünk.
2013. jún. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!