Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs se nagy mellem, se jó seggem és még az arcom se
olyan szép. Kellek majd így valakinek?
11/27 A kérdező kommentje:
#8.válaszolóval értek nagyon egyet.Az a baj,hogy kivételek ritkán vannak,sőt szinte csak a mesékben..Az olyan átlag lányok,mint pl.én a szabály közé tartozik és nem a kivételhez.Ez alatt azt értem,hogy a magam fajta átlag lányok CSAK átlag vagy ronda fiúknak tetszenek.Ne essen félre értés,szerintem a belső fontosabb!!Csak hát a fiúknál ez pont fordítva van..ha nem egy playmate ribi a csaj akkor már semmit se ér..:')
Ez nem igaz, hogy semmit nem ér, ha nem playmate, csak a fiúk általában élvezni akarják az életet és össze-vissza kúrni, legtöbbünknek csak 25-30 éves kor felé jön meg az esze, és akkor akar csak igazán komoly kapcsolatot. És egy igazán komoly kapcsolatban meg pont hogy a csak kúrni tudó playboy cicák nem túl értékesek és az "átlagos" lányok meg annál inkább.
2013. máj. 31. 17:21
Mi ez a óriási szorongás hogy nekem nagymellűnek, kerek fenekűnek, szép arcúnak, izmosnak, magasnak Kell lennem? Ez a mély szorongás az, ami hátráltatja az embert a sikereimnek. Nem az a nagyobb igazság, hogy össze van keverve az erotikus kisugárzás a szépséggel? Persze, az ember arravágyik, hogy erotikusan vonzó legyen,de ehhez nem kell "szépnek" lenni. Ez teljesen független attól, hogy Julcsinak széles a dereka vagy nagy a keble. A másik nagy démon az önbizalom. Akinek nincs önbizalma az nem bízik magában, aki nem bízik magában az nem szereti saját magát, aki nem szereti saját magát az mást hogyan? Szeretni nem, csak támaszkodik.
2013. máj. 31. 17:22
Ne az ocsmány ribikhez hasonlítgasd magad! Én nem vagyok túl magas és a testalkatom is teljesen átlagos, nem fotózom magamat facebook-ra p..saszoknyában és mégis immár 3 hónapja együtt vagyok álmaim pasijával és még több nagyon fullos srác is csapja nekem a szelet. A lényeg hogy harmóniát sugározz, legyen egyéniséged és nőiséged testesítsd meg a könnyűvérűség helyett.
2013. máj. 31. 17:34
valakinek biztos kellesz majd....csak nem biztos, hogy annak akinek szeretnél :) Ne támassz mások felé olyan elvárásokat amiket te nem tudsz teljesíteni, tehát ahogy te leírtad magad nekem egy átlagos lusta semmittevő,céltalan leányzó jutott eszembe aki kiábrándító és nem tetszenél a hozzáállásod miatt (nem a külsőddel van baj) aki amúgy hisz még a mesében és a kiszemelt (gondolom nem átlagos semmittevő hanem jó adottságokkal rendelkező) pasit akarja megkaparintani :) ez jött le de ha tévednék elfogadom :)
2013. máj. 31. 17:35
16/27 A kérdező kommentje:
Nem nevezném magam semmit tevőnek.Mint a leírásban is olvashattad próbálom valamilyen módon formálni az alakomat!Szóval edzek!Igen,még "hiszek a mesékben" és örülnék ha azzal az emberre lehetnék aki tetszik nekem..
ne izgulj, fogsz kelleni, lehet nem annak akit Te gondolsz, sőt akkor lesz ilyen mikor nem is számítasz rá,
a srácnak ki tetszik ezt nem tudhatom, ez majd elválik, ha tudsz beszélgessél vele N
2013. máj. 31. 17:48
Jaj, azt hiszed, hogy csak tökéletes külsővel lehet érvényesülni? Ugyan már! Tudod te hány átlagos, ronda külsejű csajnak van helyes pasija? A többi plázap*csa majd' szívrohamot kap az irigységtől.
Nem kell azokra hallgatni, akik a műcicákat kedvelik, valószínűleg csak arra mennek, hogy önbizalomhiányukat kompenzálják és villogjanak a csajjal.
Egyébként, ha a srácnak az jön be, akkor bele kell törődnöd abba, hogy nem jössz be neki, de rengeteg srác van még, akik viszont vonzónak találnak. Csak járj nyitott szemmel és fogadd el magad. De azért figyelj az alakodra és ne másokért, hanem önmagadért. Egy formás test önbizalmat ad.
2013. máj. 31. 17:57
19/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Viszont azt,hogy a melleimmel mit kezdjek tényleg nem tudom..:| Kár,hogy azt nem lehet megnövelni :d
2013. máj. 31. 18:37
Kapcsolódó kérdések: