Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsésnek mondhatom magam, mekkora szerencse kell, ahhoz, hogy egy nagyon szép csinos okos orvosnővel összejöttem egy chat oldalon, úgy hogy én sose kellettem a nőknek, mert eléggé duci, csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Felmentem egy chat oldalra, borzalmas undok buta lányok vannak ott, le is akartam jönni, mondom úgy se volt szerencsém a nőkkel, mert eléggé csúnya kövér vagyok és 28 évesen csak 1 két éves kapcsolatom volt, szóval itt akkor miért lenne szerencsém, amikor rám írt egy nő és tök jól el kezdtünk beszélgetni képet nem láttunk egymásról. Kiderült hogy ő is 28 éves és ráadásul orvosnő és csak kipróbálás gyanánt jött fel. Aztán megtörtént a képcsere és elámultam, mert túl jó nő volt, szinte bizti voltam benne, hogy kamu, ilyen nincs.....de tovább beszélgettünk tök jól. Aztán eljött az első találkozás ideje és meglepően ott is jól éreztük magunkat és szép lassan ismerkedtünk és azóta már fél éve egy pár vagyunk2013. máj. 31. 14:32
11/13 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, ott a pont! a kérdezőnek pedig gratulálok, nagy adag szerencse kellett hozzá, de szerintem nem érdemes kételkedned, előfordul az ilyen :)Sok szerencsét és legyetek boldogok!
12/13 anonim válasza:
nem csak a kulso szamit ! mellesleg megjegyzem nincs csunya ember csak lusta. azert ha megakarod tartani a bnodet jobban figyelj magadra. nem art ha eljarsz sportolni es veszel par ruhat. csak ugy minta ferfiak a nok is szeretik ha parjuk igenyes magara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!