Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek ez tetszene, vagy inkább taszító?
Mostanában egyre jobban ki tudok bontakozni a barátom előtt. Ő egy eléggé csendes, visszahúzódó lánynak ismert meg, mert amúgy úgy is viselkedek. Nagyobb társaságban is keveset beszélek, a baráti körben pedig egy kicsit jobban feloldódok. És már sok időt töltöttünk együtt, vele önmagam tudok lenni igazán, és úgymond előjött belőlem a 'kisördög'mert egyre többet hülyéskedek vele, és olyan 'intimebb', vagy kissé perverzebb dolgokat is mondok, mikor vele vagyok. Csodálkozott is rajta, hogy én tényleg olyanokat mondtam?:O...
Ilyenkor mindig jókat röhögünk, de félek, hogy nem tetszik neki, és hogy hülyének néz vagy nem is tudom, mert tényleg eddig túlságosan is 'normális' voltam.
Persze ez nem állandó, komoly is tudok lenni, főleg ha többen vagyunk.
Nektek ez tetszene, vagy kiábrándító lenne a barátnőtökre nézve? Remélem érthető volt...várom a válaszokat:)
17L
Mindig úgy van ez hogy ha össze jössz egy lánnyal csak egy részét. Igazán csak akkor ismered meg hogy ha már együtt vagy vele egy ideje.
Szóval szerintem nem gáz.
Tetszene! Otthol négyszemközt lehetnél ku..v.ás viselkedésben, öltözködésben! Izgatna a dolog!
F.
Köszi a válaszokat.
Az öltözködésem is olyan visszafogott, nem rakom ki semmimet, olyan kis 'ártatlannak' tűnök, ezért is tátva maradt a szája, amikor meghallott bizonyos dolgokat tőlem. És aztán az nap, meg még utána is mind azzal volt...xD
Örülök, ha nevetnek a vicceimen és megtudom nevettetni, csak azt nem akarom, hogy rajtam röhögjön.
Megkérdeznétek, hogy ez mennyire tetszik neki?
Én is ilyen vagyok.
Nem tudom, miért olyan nehezen elfogadható amúgy, hogy valaki a külvilág számára visszahúzódó, de a sráccal, akit szeret, már egy vadmacska.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!