Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszene egy ilyen lany/fiu?
Kedves fiuk es lanyok! Szinte naponta jelennek meg olyan kerdesek, hogy
- talalok tarsat szemuvegeskent?
- nektek tetszik egy husi lany?
- ha nem vagyok jokepu, talalok lanyt magamnak?
- nem vagyok sovany a fiuk szerint?
Hogy lehettek ennyire felszinesek hogy csak a kulso alapjan gondoljatok, hogy lehet parkapcsolatotok? Ha a vilagban kizarolag a szep nok es jokepu fiuk talalnanak part, mar reg kihalt volna az emberiseg....
Ezek valószínűleg a külsőre mennek.
Nem tetszene.
Van egy lány és van egy fiú!
A fiú meglát egy lányt a bárpultnál, meglátja 1 pillanat alatt eldönti h tetszik e neki. Ezek után odamegy, megszólítja, és ha a lánynak is tetszik leülnek és beszélgetnek.
Ezek után kiderül, hogy érdemes e többre hajtani mint a szex. Van e agyilag is olyan vonzó mint külsőre.
Egyébként meg kinek mi tetszik. Van akinek az szép de nekem ronda. Ami meg nekem szép az lehet h neki ronda.
Hát ha gy olyan lányt látok hogy inkább nézek a napba mint hogy őt kéne bámuljam nem nagyon gondolkodom milyen belül.
De értem mire gondolsz nekem sokat számít az emberek jelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!