Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyanba szerettem bele akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanba szerettem bele akibe nem kéne?

Figyelt kérdés
Van egy srác hát nem is tudom nem járunk vagy ilyesmi mert nem mondtuk ki de mégis valami olyan. De aztán megbeszéltük hogy ez nekünk nem menne meg ilyesmi és ezért nem igazán találkoztunk beszéltünk (2 hete). De vasárnap felhívott és mondta hogy hiányzom neki, átjött hozzám hát és megtörtént a dolog lefeküdtünk egymással. Fantasztikus volt és úgy érzem hogy én mégis érzek iránta valamit de tudom hogy ő nem szerelmes belém. Mit csináljak??
2009. okt. 6. 16:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
figyelj pasikbol sok van hidd l taalálsz egy héten belül álom pasit és ne feküdj le vele kérlek mégegyszer mert csak kihazsnál:S
2009. okt. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!