Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyanba szerettem bele akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanba szerettem bele akibe nem kéne?

Figyelt kérdés
Van egy srác hát nem is tudom nem járunk vagy ilyesmi mert nem mondtuk ki de mégis valami olyan. De aztán megbeszéltük hogy ez nekünk nem menne meg ilyesmi és ezért nem igazán találkoztunk beszéltünk (2 hete). De vasárnap felhívott és mondta hogy hiányzom neki, átjött hozzám hát és megtörtént a dolog lefeküdtünk egymással. Fantasztikus volt és úgy érzem hogy én mégis érzek iránta valamit de tudom hogy ő nem szerelmes belém. Mit csináljak??
2009. okt. 6. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi a probléma amiért nem működne a dolog?
2009. okt. 6. 17:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Az hogy ő nem szerelmes belém és szerintem nem is lesz csak én vagyok belé és pedig igazából csak a szex miatt voltunk együtt de én beleszerettem.
2009. okt. 6. 17:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Az hogy ő nem szerelmes belém és szerintem nem is lesz. Eddig csak arról volt szó hogy a szex miatt leszünk együtt de én rájöttem h beleszerettem.
2009. okt. 6. 17:17
 4/11 A kérdező kommentje:
bocsi h kétszer írtam ki de azt hittem nem írta ki mert lefagyott a gép
2009. okt. 6. 17:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt ő mondta,hogy nem lenne beléd szerelmes(?),mert akkor inkább egy mások pasit!Túl leszel rajta ha találsz egy másikat.
2009. okt. 6. 17:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj h ő az álompasi számomra.
2009. okt. 6. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:

Szar látni hogy más is beleesett ebbe a hibába. Én 1 évig vittem egy ilyen kapcsolatot vártam a csodára, egyszer azt mondta hogy szeret, meg hogy nem volt még senkivel ilyen jó stb... a köv. talinál meg hogy ő megmondta, hogy nem szeretne tőle semmit, csak sex. Most júl.-ban összejött a hátam mögött egy másik csajjal és úgy taposott el mint az állat. Azóta csak röhögök mert szánalmas minden ilyen pasi.

De nagyon örülnék, ha neked mégis összejönne.

2009. okt. 6. 19:52
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást én is ettől félek h úgy járok mint te de reménykedem hátha vhogy meg tudom hódítani
2009. okt. 6. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Érdeklődj a barátainál a lényeg hogy szóbahoz-e és milyen formában mikor a barátaival beszélget. Persze már amennyiben van ilyenre lehetőséged. Inkább azt kéne kiderítened hogy gondol-e rád....képes lenne-e belédszeretni....

Álompasi? Vigyázz hogy ne tényleg csak álmodd...

jakomo 25f

2009. okt. 8. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Most kell azt tenned,hogy nem lépsz semmit.Hidd el,keresni fog.Ezután megmondod,hogy ennél Te többet érdemelsz erre rájöttél,és neked ez így nem jó.Elmondod neki,hogy nem az a típusú lány vagy akivel csak így lehet szórakozni,mások értékelnek,van aki mindent odaadna,hogy veled lehessen.Keménynek és határozottnak kell lenned.

Átértékeli a dolgot.Tapasztalatból mondom...

2009. okt. 8. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!