Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanba szerettem bele akibe nem kéne?
Szar látni hogy más is beleesett ebbe a hibába. Én 1 évig vittem egy ilyen kapcsolatot vártam a csodára, egyszer azt mondta hogy szeret, meg hogy nem volt még senkivel ilyen jó stb... a köv. talinál meg hogy ő megmondta, hogy nem szeretne tőle semmit, csak sex. Most júl.-ban összejött a hátam mögött egy másik csajjal és úgy taposott el mint az állat. Azóta csak röhögök mert szánalmas minden ilyen pasi.
De nagyon örülnék, ha neked mégis összejönne.
Érdeklődj a barátainál a lényeg hogy szóbahoz-e és milyen formában mikor a barátaival beszélget. Persze már amennyiben van ilyenre lehetőséged. Inkább azt kéne kiderítened hogy gondol-e rád....képes lenne-e belédszeretni....
Álompasi? Vigyázz hogy ne tényleg csak álmodd...
jakomo 25f
Most kell azt tenned,hogy nem lépsz semmit.Hidd el,keresni fog.Ezután megmondod,hogy ennél Te többet érdemelsz erre rájöttél,és neked ez így nem jó.Elmondod neki,hogy nem az a típusú lány vagy akivel csak így lehet szórakozni,mások értékelnek,van aki mindent odaadna,hogy veled lehessen.Keménynek és határozottnak kell lenned.
Átértékeli a dolgot.Tapasztalatból mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!