Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják hogy elmúlik a szerelem?
Egyszer minden véget ér - semmi sem tart örökké.
Ez van. Most boldog vagy, jól érzed magad a pároddal, de ha egyik reggel úgy kelsz fel, hogy már nincs rá (nem rá van) szükséged, akkor tovább kell állni.
Nem mindenki találja meg az örök szerelmet. És miért élnél megszokásból valakivel?
Az igazi kapcsolat nem a szerelmen és szenvedélyen alapul...bizalom, egymás segítése, egymás boldoggá tétele.Akkor lehet teljes és hosszútávú egy kapcsolat, ha a felek nem csak szerelmesek egymásba, hanem egymás barátai, lelki társai..
Az igazi kapcsolatban nem a szenvedélyes éjszakákra, vagy a nagy bizsergésre vágysz a legjobban, hanem az tesz boldoggá, és nyugodtá, ha a társaddal lehetsz, nagy beszélgetések, nevetés, ölelés...
VAN olyan kapcsolat, ami örökké tarthat...de kellenek bizonyos feltételek, és főképp hinni kell benne!
Tapasztalat beszél belőlem, mert nekem már megvan a másik felem.Sok sikert mindenkinek!
Hu, mindent leirtal es szivembol beszeltel kedves elottem szolo....!!!:o)
En is elem 4 eve az igazi kapcsolatomat. Hamarosan eskuvo. Boldog vagyok es nem faj. Imadom a kedvesemet es nem kell megfelelnem. Szeretek hozzaerni, de nem feltetlenul a szex az ami osszetart minket.
Osszetartozunk de semmi sem kotelezo.
Szeretunk egyutt lenni es mindig megnevettet.
Voltam en is szerelmes egy kapcsolatban. Mindig meg akartam felelni - feladtam magam.
Azt hittem a szerelem jo de inkabb csak szenvedtem - a fene nagy megfelelni akarasban.
Nem kotelezo szexelnem, mert nem vagja a fejemhez ha eppen nem vagyok "szexkedvemben"...
Termeszetes, magatol ertetodo, magyarazatra es megfelelesre nem epulo boldog kapcsolatban elek ami kiegeszit, megnyugtat es biztonsagot ad es szeretem a parom igazan.
A szerelem valoban elmulik es van a megmagyarazhatatlan osszetartozas, izgalom, szeretet es megbecsules. Fantasztikus.
Nincs olyan nap, hogy ne koszonnem meg a Jo Istennek, hogy ennyire nagylelku hozzam, hogy pont ot kaptam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!