Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem vélni akar. Mit tegyek?
Nem minden nőnek jön be az anyagi dolog! Sokan, ismétlem sokan vannak akik az érzelmeket többre tartják!
Ezt beszéljétek meg! Higgadtan, nyugodtan, indulattól mentesen!
Nézd végig. Ne riasszon el, hogy milyen oldalon van, mindenki számára van mondanivalója, nem kell hozzá feltétlenül vallásosnak lenni!
aki volt hasonló helyzetben ezt érti, aki nem az nem
semmiféle film nem segít
a feleséged úgy érzi, Te vagy, de ha nem lennél sem zavarnál sok vizet, ugyan úgy megcsinál mindent, mint eddig,
tömören és egyszerűen, ez egy folyamat, nem egyik napról a másikra történt, elég sok időt bénáztál el sajnos, gondolom, mint két idegen laktok egymás mellett, szex mióta nincs?
remélem sikerül megmenteni, bár ehhez ketten kelletek N
# 6: Voltam hasonló helyzetben. Azért ajánlottam a filmet!
38N
Én egy évet szenvedtem a házasság megmentése címe alatt. Felesleges volt. Igaz, én akarta menni.
Furcsa, mert az ember egyszer csak azt veszi észre, hogy nem bírja elviselni azt, aki mellette van. És nem lehet azt mondani, hogy ebben vagy abban kell változnia a másiknak és akkor minden rendben lesz, mert ez egy folyamat. Nem lehet ezt a folyamatot semmissé tenni. Volt egy csomó dolga, ami bosszantott és szinte semmi sem maradt, amit szeretni tudtam volna benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!