Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bnőm miatt szét vagyok idegile...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőm miatt szét vagyok idegilek tiszta idegbeteg vagyok mindennel felb@sz nem enged sehova mindent megtilt mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 21:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Meg akarod várni, míg agyvérzést kapsz egy nő miatt? Haver, hajítsd ki!
2013. máj. 30. 21:33
 12/25 anonim ***** válasza:
ha leszerod,persze,hogy kiakad,h.lye p.cs előbb ismerd meg a másik nemet és csak utána kezdj kapcsolatba
2013. máj. 30. 21:34
 13/25 A kérdező kommentje:
mondom h van foglalkozva vele
2013. máj. 30. 21:35
 14/25 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! úgy látom teljesen mindegy mit mondanak Neked, de csak szólok ez csak rosszabb lesz, ( még ettől is)

később úgyis szakítasz vele, csak még azt hiszed, nem teszed meg, ugyanis ez tarthatatlan, szóval vagy megbeszélitek és normálisan áll a dolgokhoz v. szenvedj még, amíg Magadtól fogsz menekülni, tehát szakítasz N

2013. máj. 30. 21:36
 15/25 anonim ***** válasza:

Mondtam. Legközelebb ne érdekeljen a hiszti! Mondd meg neki, hogy mikor jössz és sétálj ki az ajtón. Ha a szép szó nem megy, akkor kicsit radikálisabb kell. Nőként mondom ezt!

Nem mondom, hogy dobd ki, mert 4 év az 4 év..de azért ezt így nem csinálhatja. Amúgy mindig ilyen volt? Ha nem, akkor mi változott?

2013. máj. 30. 21:36
 16/25 A kérdező kommentje:

nem volt ilyen

de utána beütött neki valami és ezt csinálja

meg rámnéz egy csaj oszt már izél hogy én mit nézem meg akkor menjek ahoz a kur.vához meg ilyenek

2013. máj. 30. 21:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom a csajodat! :/
2013. máj. 30. 21:41
 18/25 A kérdező kommentje:
miért őt??? XDXD
2013. máj. 30. 21:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Akkor ülj le vele beeszélgetni és előbb derítsd ki, hogy miért ilyen? Mit tettél amiért így megrendült a bizalma benned? Valami oka biztos van a viselkedésének, ha ez nem volt mindig így.
2013. máj. 30. 21:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, majd kinövi! :D
2013. máj. 30. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!