Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bnőm miatt szét vagyok idegilek tiszta idegbeteg vagyok mindennel felb@sz nem enged sehova mindent megtilt mit csináljak?
kedves kérdező! úgy látom teljesen mindegy mit mondanak Neked, de csak szólok ez csak rosszabb lesz, ( még ettől is)
később úgyis szakítasz vele, csak még azt hiszed, nem teszed meg, ugyanis ez tarthatatlan, szóval vagy megbeszélitek és normálisan áll a dolgokhoz v. szenvedj még, amíg Magadtól fogsz menekülni, tehát szakítasz N
Mondtam. Legközelebb ne érdekeljen a hiszti! Mondd meg neki, hogy mikor jössz és sétálj ki az ajtón. Ha a szép szó nem megy, akkor kicsit radikálisabb kell. Nőként mondom ezt!
Nem mondom, hogy dobd ki, mert 4 év az 4 év..de azért ezt így nem csinálhatja. Amúgy mindig ilyen volt? Ha nem, akkor mi változott?
nem volt ilyen
de utána beütött neki valami és ezt csinálja
meg rámnéz egy csaj oszt már izél hogy én mit nézem meg akkor menjek ahoz a kur.vához meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!