Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bilingual kérdése:
Ti engednétek, hogy a 18 éves lányotoknál ott aludjon a barátja? 3 hetes kapcsolatról van szó.
Figyelt kérdés
A fiú nagyon rendes, régebb óta ismerik egymást a lánnyal. A lány szülei is ismerik már a srácot, kedvelik.2013. máj. 30. 20:27
11/20 anonim válasza:
Ha még szűz, akkor biztosan felelősségteljesen átgondolja, hogy mit csinál, nem hülye. Ha pedig már nem, akkor úgyis mindegy, nem?
12/20 anonim válasza:
"lányotoknál ott aludjon a barátja"
"A lány szülei is ismerik"
Az első alapján te az egyik szülő vagy, de a második alapján meg nem, akkor hogy is van ez? Talán te vagy a fiúja, akkor viszont magadat dicséred?
13/20 anonim válasza:
Ha akarja, akkor úgyis megdugja, legfeljebb nem ott. Innentől kezdve nem mindegy?
14/20 anonim válasza:
felnőtt a szüleinek nincs beleszólása.. nekem 15 évesen is engedték.
15/20 anonim válasza:
Nekem is 15 évesen engedték, egy ágyban, és nem volt pettingen kívül semmi. Nem voltunk hülyék.
16/20 anonim válasza:
:DD úristen! még jó.. 18 éves. meg bízol a lányodban vagy sem? engem 14 évesen engedtek ott aludni más fiú barátaimnál, és soha nem történt semmi. 19 évesen vették el a szüzességem.
17/20 anonim válasza:
17 évesre persze mindenki azt írná, hogy semmiképp. :) Nem értem, mit számít az az egy év...
Amúgy igen, megengedném, ha tényleg bíznék a lányomban.
18/20 anonim válasza:
Tényleg nem nagyon tud a szülő mit csinálni. Illetve, ha rendesen nevelte a lányt, akkor előfordulhat, hogy csak összebújva filmet néznek.
De a 15 évesen petting szerintem gáz!!! Én tuti nem hagynám a lányomnak...
19/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, direkt egy semleges nézőpontból írtam ki a kérdést. Édesanyámmal nem a legjobb a viszonyunk. Így is fennáll, amit eddig írtatok? :)
2013. máj. 30. 23:29
20/20 anonim válasza:
miért ne állna fenn? attól h nem anyád írta ki,hanem te, a jelentése nem változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!