Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "Nem járunk osztálytárssal" mondásról?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 17:38
11/16 anonim válasza:
Nem hülyeség, gondolj bele, ha véletlen szakítotok, utána látni fogod nap mint nap, és az elég kellemetlen..
12/16 anonim válasza:
járni lehet de figyled meg midnenki megutáll titeket :D inkább tabu maradjon az osztálytárs
13/16 anonim válasza:
Ja-ja, osztálytárssal SOHA!!! Ez alapszabály. Mondjuk nekem már régen volt osztálytársam... ;)
14/16 anonim válasza:
Hát akik járnak azok nem állnak meg egynél.
Sok osztályban megesett, hogy voltak embereke, akik erre nem adtak, de érdekes módon ezek beltenyészetet alkottak, tehát körbe járták egymást.
15/16 anonim válasza:
Amikor szakközepes voltam, nagyon akartam egy osztálytárs barátnőt, áldom az eget hogy nem jött össze. Már a fősulin 2 ilyen pár is lett, és amikor szakítottak, az valami kabaré volt, amit utána letoltak. A csaj kidobta a srácot, és pont a minden nap látom effektus miatt a srác nem igazán jutott túl a dolgon. Aztán ebből voltak szép féltékenységi jelenetek, már a fél csoport ott volt, hogy kivágjuk mindkettőt a másodikról. Viszont a srácon tényleg látszott, hogy nagyon szenved. Ha nekem mégis úgy alakulna (mert ugye ilyenkor nem igazán az eszére hallgat az ember), akkor tuti megbeszélném a lánnyal, hogy a suliba nem turbékolunk meg stb. Azt csak suli után.
16/16 anonim válasza:
hát az biztos, hogyha utána szakítottok, akkor nagyon gáz lesz. szóval szerintem igaz ez a mondás. meg tényleg a többieknek is elég kellemetlen lesz szerintem. most gondolj bele mondjuk egy osztálykirándulásba. persze néha-néha előfordul, hogy összejönnek, de nem szoktak olyan sokáig tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!