Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés

Kikészítenek az eddigi kapcsolataim. Egy idő után a férfiak teljesen semlegesek lesznek az irányomba. A kapcsolat elején teper mindegyik nagyon ahogy kell, de egy idő után mintha semmilyen érzelmet nem váltanék ki belőlük.

Próbáltam már változtatni magamon kívül-belül. A környezetemtől kapom állandóan a pozitív visszajelzéseket, hogy jól nézek ki, csinos vagyok, de én ezt attól szeretném hallani akit szeretek. Nem is emlékszem mikor mondta utoljára, vagy bármi pozitívat rólam.

Többet is adok, próbálkozom mindenfélével, de úgy érzem ő szarik bele az egészbe neki így kényelmes.

A legjobban ez a semlegesség fáj, hogy nem zavarom ha ott vagyok de magától nem is nagyon hívna mintha semmi igénye nem lenne rám.

Van egy-két pillanat, amikor meg kellek nagyon (nem csak szexuális téren értem) és ez megzavar.

Nem az első ilyen kapcsolatom, hol rontom el?

Meg erről hogy beszéljek vele? Ha szeretek valakit akkor ennek spontán jönne hogy keresem, érdeklődök hogy van és még ha kikészültem a munkában akkor is próbálok nem bunkózni vele.

2013. máj. 30. 17:31
 1/6 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne, egy cipőben járunk teljesen.

20/L

2013. máj. 30. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Gondolom unalmas vagy és egy idő után már képtelen vagy felkelteni az érdeklődésüket.

Vagy lehet,hogy papucs vagy.

2013. máj. 30. 17:39
 3/6 ASOT ***** válasza:

A jó az lenne amikor 2 félnek folyamatosan vannak új megnyilvánulásai , változatos hozzáállása témákhoz, változatlan marad a másik felé nyújtott érdeklődés. de az van hogy hamar elmúlik.

Az embereknek van egy egész élete amit addig ahány éves addig amit megélt, és szeretnek sokan mihamarabb túllenni azon, hogy megismertessék magukat a másikkal, minden apró részletig, és olykor túl gyors tempót diktálnak ezzel kapcsolatosan.

Van akinek a fátyol 1 nap alatt lekerül és minden tisztán láthatóvá válik, nem pedig aprólékosan, hogy csak a kesztyű az ing, a nadrág, és ennek most nincs köze a szexhez.

ÖRül neki hogy talál valakit akit érdekel ő maga, és olyankor elkezdi ontani magából mindazt amit érez amit megélt amit szeretne amire vágyik. Egy nyitott könyv lesz a másik számára.

Van aki fejezetekről fejezetekre ismeri meg a másikat, de van hogy nincsenek fejezetek csak 1! De azaz 1 fejezet kiteszi az egész könyvet.

És utána nincs mit olvasni.....

A szex az más az nem ide tartozik ehhez a kérdéshez kifejezetten. De valamilyen szinten annak is köze van hozzá.

És újra és újra az ember nem olvassa el ugyanazt a könyvet, néha megunja , a kedvenc filmjét sem nézi meg az ember egymás után 3x, kivétel ha lenne benne valami más ha valami még is változna benne.

de tudja hogy nem fog, ezért csak akkro nézi meg újra ha kedvet kap hozzá.

Azon kívül mi is marad?

A napi híradó? a napi általános dolgok, nemigaz? Azon viszont hamar túl van az ember.

De ha érdekli őt a téma , mniden újdonság és nyitott az új dolgokra szeret változtatni, akkor mindig lesz ami érdekes számára.

Ha csak szexről lenne szó akkor nem is lenne gond mert akkor keresné a másik embert amikor igénye lenne rá.

de itt kapcsolatról lenne szó ami nem csak szexben merül ki.

És úgy néz ki nem elég fontos neki a másik ahhoz, hogy elfogadja azt hogy ő csak a Harry Pottert szereti, mert ha valóban szeretné az illetőt akkor egymás után 20x is megnézné vele.

2013. máj. 30. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

ASOT-al értek egyet :)

Ámdebár az is lehet h nem is vagy annyira szép mint mondják.

2013. máj. 30. 18:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hmm, ezt még soha senki nem mondta nekem, hogy unalmas lennék. Persze ez kapcsolatban máshogy jön ki, akkor ezen hogyan tudnék változtatni?

Egyébként nem vagyok az a típus, aki nem tud meglenni a párja nélkül, papucsnak nem érzem magam. Azt érzem, hogy nincs kiegyenlítve a dolog.

2013. máj. 30. 19:07
 6/6 ASOT ***** válasza:

Akkor te túl sokat teszel a kapcsolatért ő meg túl keveset?

De az is előfordult már hogy az elején az ember teljesen ráakaszkodik a másikra ami valamilyen szinten természetes, de lehet h megfojtod a ragaszkodásoddal és a sok sok mondanivalóddal. És mivel első időben kevés levegőhöz jut így az lehet h leterheli , és utána arra vágyik.

2013. máj. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!