Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » PASIK! Egy valamit nem értek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PASIK! Egy valamit nem értek bennetek, léccives magyarázátok el érthetően. /TÖBBI LENT! / ?

Figyelt kérdés
Ha van barátnőtök akkor minek stiröltök más nőket meg minek akarjátok "meghúzni" azokat? És ne a vadász ösztönökre fogjátok :) köszi
2013. máj. 30. 11:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ácsi! :) az én párom nem ilyen ő is kivétel! És azt hittem akinek nem inge nem veszi magára :) csak több barátnőm panaszkodik ez miatt, és már volt nekem is ilyen egyedekhez szerencsém :) az ilyenekhez annyi a hozzáfüzni valóm hogy hajrá :) de köszönöm van egy rakat nő a földön rajtam kivül és ha azok türik keresse azokat! Nincs önértékelési gondom sőt ápoltnak és elég szépnek tartom magam, mindenem a helyén kellő méretekkel :)

És én igen olyan vagyok ha van barátom akkor másra ránézek de semmi különösebb érzésem nem lesz a srác láttán, a szemem sem akad meg rajta :)

Elég furcsák vagytok a nő nem lehet laza nem flörtölhet kufircolhat kedvére mert egyből "K*RVÁNAK" meg egyéb kusztusos jelzőkkel vannak illetve. És a pasikról??? Nem lehet semmit mondani mert ők a tökéletesek..kackac. De ezen nem vitázok, egyszerű választ kértem bunkozás nélkül :) köszipuszi :P

2013. máj. 30. 13:09
 12/17 anonim ***** válasza:

" az én párom nem ilyen ő is kivétel"

Tévedsz.

2013. máj. 30. 13:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Vannak kivételek, és olyanok is akik ugy csinálják hogy a barátnő ne vegye észre. Meg nem magatokból kéne kiindulni mindenki más. Csak többségében olyanok vannak mint akik a fent említett egyedek..
2013. máj. 30. 13:24
 14/17 anonim ***** válasza:

35 év körüliekből álló 20 éve kialakult baráti társaságunkban csajaink között sokszor téma az hogy mi milyen normális férfiak vagyunk.

Többségünk műszaki végzettségű, jellemzően szenior mérnök vagy menedzser cégnél, normális párkapcsolatban, magyar átlagnál jobb anyagi körülmények között, sokaknál már 1-2 gyerek is van.

Ami viszont alapszabály nálunk, hogy ha tudunk is egymás nőügyeiről, arról csajoknak nem pofázunk. Pedig azért elég jellemző, hogy dugipénzből költünk csajokra is párunkon kívül.

Persze azért a csajokat sem kell félteni, egyik baráti körbe saját jogon bekerült csajt többségünk elég szolidnak tartja, 3 hosszú párkapcsolatáról tudtunk, mostani kapcsolatából gyermeke is van. Aztán egy bulin fültanúja voltam annak, hogy legjobb barátnőjével azt tárgyalta hogy volt egy 1,5 éves időszaka, amikor kb. 50 pasit kipróbált. Baráti körön belül ezt senkinek sem pofázom tovább, de azért meglepett.

36F

2013. máj. 30. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:

"a fent említett egyedek."

A fent említett "egyedek" a férfiak pszichoszexuális normáinak megfelelően viselkednek. Tulajdonképpen azt is lehetne mondani, hogy aki nem így viselkedik (értsd: nem nézi meg a nőket), az nem viselkedik férfiként. Most magyarázhatod így meg úgy, de egyszerűen különbség van a férfi és a női agy között, és az egyik lényeges különbség az, hogy a férfiaknak egyszerűen szükségük van vizuális ingerekre. Vannak kivételek, de ne ez legyen már az idealizált minta.... ilyen erővel kikiálthatnánk tökéletes férfinak az aszexuálisokat is, mert milyen megértőek, hogy egy nőnek nincs kedve a szexhez...

38N

2013. máj. 30. 13:43
 16/17 Pendulum92 ***** válasza:

Én is kifejteném a véleményem a témával kapcsolatban:

Az emberi populációban alapvetően kétféle szaporodási stratégia alakult ki: Egyik minél több másik nembeli egyeddel igyekszik közösülni, így növelve az utódai számát, tehát a populáció méretét. A másik stratégiának pedig nem éri meg minél több másik nembeli egyeddel párosodni, mert neki úgy is csak egy "hímtől" lehet gyereke, inkább a megfelelő partner kiválasztását tartja szem előtt.

Gondolom kitaláltátok, míg az első inkább a férfiakra igaz, a másik pedig főleg a nőkre.

Ha tetszik, ha nem, állatias ösztönök bújkálnak mélyen a tetteink mögött.

A mai világban ez kezd egyre jobban összekuszálódni: egyre több ribanc nő, stb. De ez most nem lényeg.

Amire ki akarok lyukadni: Igen, a férfiakban tényleg munkálkodik egy erő, ami arra készteti őket, hogy folyton új közösülési lehetőséget kutassanak fel, utódjaik számát növelve. Úgy gondolom, hogy ez a stratégia fontos, ha mondjuk a kihalástól kéne félnünk, de úgy 7-7,5 milliárd( vagy a fene se tudja már mennyi) embernél ez nem létszükséglet. Vannak olyan férfiak, akik ezt az erőt nem tudják/akarják kordában tartani, ki milyen mértékben: megcsalja a párját, vagy "csak" simán akár előtte is csorgatja folyton a nyálát.

Na de itt a lényeg: vannak olyan férfiak is, akik tudatában vannak eme "erő" létében, még is intelligenciájuk és önuralmuk folytán képesek azt uralmuk alatt tartani.

Persze ezt a "farkukkal gondolkodó" emberek nem akarják elhinni/elfogadni, mert azzal saját gyengeségüket/hanyagságukat ismernék el.

2013. máj. 31. 19:56
 17/17 Pendulum92 ***** válasza:
Persze aki nem is törekszik ez ellen, annál nem gyengeség, hanem nagy tiszteletlenség a barátnőjükkel/feleségükkel szemben.
2013. máj. 31. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!