Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell valakinek a párjának (állítólagos szerelmének és leendő feleségének) a múltjában turkálni?
((Jelzem h igaz volt, hogy csak a faggatózó féllel volt gumi nélkül, és az exszel nem.
Jó hogy ma mindent megbeszéltünk, én legalábbis amikor elváltunk úgy éreztem....))
A lánynak csak egyetlen egy előző kapcsolata volt. Hűséges vagyok eleve és ez nekem elv, elvi kérdés is.
A kérdező kommentje:
De ha már elmondtam Az IGAZAT, akkor mi az istennyilát lehet tenni???
Komolyan lassan meggyilkolom magamat, ha elmondtam az igazat, hogy nem ment el bennem senki más. Akkor miért akarja kiszedni belőlem azt a párom ami NINCSEN, és NEM LÉTeZIK??? :S
Nem kapcsoltam ki, bocsi de nagyon jól tudod h régi teló, konkrétan éppen beszéltem és akkor egyszercsak kikapcsolt. Annyira régi teló hogy 7.-8.ban kaptam (13.ban érettségiztem és most egyetemen elsős vagyok).
Fel volt töltve az aksi, de évek óta nem volt használva, csak állt a szekrényben.
oldjátok már meg ezt, de ne itt
hagyjuk már leendő feleség, 6 hónap az l.ófasz, még semmi,
annyira gyerekesen viselkedtek, hogy ebből soha az életben nem lesz semmi, hagyjátok abba, mert már nem tudom hanyadszorra csináljátok itt a műsort, ki a fene kíváncsi erre, vagy megoldjátok normálisan v fejezzétek be, ez minden csak nem normális 6 hónap után, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!