Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell valakinek a párjána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell valakinek a párjának (állítólagos szerelmének és leendő feleségének) a múltjában turkálni?

Figyelt kérdés

((Jelzem h igaz volt, hogy csak a faggatózó féllel volt gumi nélkül, és az exszel nem.

Jó hogy ma mindent megbeszéltünk, én legalábbis amikor elváltunk úgy éreztem....))

A lánynak csak egyetlen egy előző kapcsolata volt. Hűséges vagyok eleve és ez nekem elv, elvi kérdés is.

2013. máj. 29. 22:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A kérdező kommentje:

De ha már elmondtam Az IGAZAT, akkor mi az istennyilát lehet tenni???

Komolyan lassan meggyilkolom magamat, ha elmondtam az igazat, hogy nem ment el bennem senki más. Akkor miért akarja kiszedni belőlem azt a párom ami NINCSEN, és NEM LÉTeZIK??? :S

2013. máj. 29. 22:42
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem kapcsoltam ki, bocsi de nagyon jól tudod h régi teló, konkrétan éppen beszéltem és akkor egyszercsak kikapcsolt. Annyira régi teló hogy 7.-8.ban kaptam (13.ban érettségiztem és most egyetemen elsős vagyok).

Fel volt töltve az aksi, de évek óta nem volt használva, csak állt a szekrényben.

2013. máj. 29. 22:44
 23/27 anonim válasza:
6 hónapja vagytok együtt és leendő feleség? Már most szép pár vagytok.
2013. máj. 29. 22:51
 24/27 anonim ***** válasza:

oldjátok már meg ezt, de ne itt

hagyjuk már leendő feleség, 6 hónap az l.ófasz, még semmi,

annyira gyerekesen viselkedtek, hogy ebből soha az életben nem lesz semmi, hagyjátok abba, mert már nem tudom hanyadszorra csináljátok itt a műsort, ki a fene kíváncsi erre, vagy megoldjátok normálisan v fejezzétek be, ez minden csak nem normális 6 hónap után, N

2013. máj. 29. 22:53
 25/27 A kérdező kommentje:
Tudom hogy még semmi, és a párom nevezett így. És nem csak ő akar komoly kapcsolatot, hanem én is.
2013. máj. 29. 23:11
 26/27 anonim ***** válasza:
...............
2013. máj. 29. 23:17
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha valaki annyira szerelmes a párjába, mint Én, akkor az házasodni és nemzeni akar a párjától.
2013. máj. 29. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!