Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell valakinek a párjának (állítólagos szerelmének és leendő feleségének) a múltjában turkálni?
((Jelzem h igaz volt, hogy csak a faggatózó féllel volt gumi nélkül, és az exszel nem.
Jó hogy ma mindent megbeszéltünk, én legalábbis amikor elváltunk úgy éreztem....))
A lánynak csak egyetlen egy előző kapcsolata volt. Hűséges vagyok eleve és ez nekem elv, elvi kérdés is.
Még hogy elhiszed basszus, szóban nem azt mondod, amit itt írtál.!!!
Ma már nem veszem fel, amúgy is miattad ment tönkre a telefonom ami a kedvencem volt és jó drága.
Egész nap igazából dühös vagyok rád és egész nap duzzogtam volna egyedül, ha hagytak volna egyedül ma engem. Igen még a barátnőmmel se nagyon volt kedvem ma beszélgetni... :/
Nekem is rosszul esik és fáj, hogy volt előttem egy valakid, egy szörnyű csaj, nem tehetek erről. Ahogy arról se, hogy 3 hónap alatt 1,5 hónapot voltatok együtt és 6-7 szakítás után te mindig visszamentél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!