Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell valakinek a párjána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell valakinek a párjának (állítólagos szerelmének és leendő feleségének) a múltjában turkálni?

Figyelt kérdés

((Jelzem h igaz volt, hogy csak a faggatózó féllel volt gumi nélkül, és az exszel nem.

Jó hogy ma mindent megbeszéltünk, én legalábbis amikor elváltunk úgy éreztem....))

A lánynak csak egyetlen egy előző kapcsolata volt. Hűséges vagyok eleve és ez nekem elv, elvi kérdés is.

2013. máj. 29. 22:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
jó oké elhiszem -.-
2013. máj. 29. 22:31
 12/27 A kérdező kommentje:
Érted? senki senki más nem volt rajtad kívül, csak te aki állítólagosan majd feleségednek akarsz engem.. te aki folyton a múltat hozod fel.
2013. máj. 29. 22:32
 13/27 anonim ***** válasza:
vedd fel és ne tedd le -.-
2013. máj. 29. 22:33
 14/27 A kérdező kommentje:

Még hogy elhiszed basszus, szóban nem azt mondod, amit itt írtál.!!!

Ma már nem veszem fel, amúgy is miattad ment tönkre a telefonom ami a kedvencem volt és jó drága.

Egész nap igazából dühös vagyok rád és egész nap duzzogtam volna egyedül, ha hagytak volna egyedül ma engem. Igen még a barátnőmmel se nagyon volt kedvem ma beszélgetni... :/

Nekem is rosszul esik és fáj, hogy volt előttem egy valakid, egy szörnyű csaj, nem tehetek erről. Ahogy arról se, hogy 3 hónap alatt 1,5 hónapot voltatok együtt és 6-7 szakítás után te mindig visszamentél hozzá.

2013. máj. 29. 22:35
 15/27 A kérdező kommentje:
Már őszintén válaszoltam. érted? az őszinte választ már le is írtam neked eddig is ezt csináltam. -.-
2013. máj. 29. 22:37
 16/27 anonim ***** válasza:
oké oké neharagudj kicsim
2013. máj. 29. 22:37
 17/27 A kérdező kommentje:
De ha már elmondtam Az IGAZAT, akkor mi az istennyilát lehet tenni???
2013. máj. 29. 22:39
 18/27 anonim ***** válasza:
jelzem, egy 6(hat) százalékos válaszíró tűnt fel!:D
2013. máj. 29. 22:41
 19/27 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik ennyi szufla volt a régi aksiban amit évek óta nem használtam.. sajnálom régi teló, még 7-8 éve kaptam vagy hogy.
2013. máj. 29. 22:41
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
basszus kikapcsoltad megint, nem lesz alvásom megint, megint lehetk fennt, szuper, és még vacsorázni sem fogok, kapcosld vissza kérlek, nem lehetsz ilyen kegyetlen a pároddal szemben!!!!!!!!!!!!!!
2013. máj. 29. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!