Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire menő ha tetkója van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire menő ha tetkója van valakinek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 29. 20:29
1 2
 11/13 Máté1999 ***** válasza:
Szerintem abba gondolj bele, hogy egy csajt ribissé tesz, ha meg srác vagy, akkor gondolj bele, hogy 50-60 évesen, ne adj isten, 70 évesen ha az összeaszott bőrödön virít, akkor is tetszene-e?
2013. máj. 30. 19:07
 12/13 rottingrabbits ***** válasza:

Errol az jut eszembe,mikor epp a hatamon levo kep keszult es bejott a szalonba egy helyi meno gyerek (legalabbis kinezete alapjan), es lazan odaszol az egyik tatovalonak,hogy :"figyelj,kell egy full sleeve /teljes kar tetovalas/. tetovalo srac:oke,mire gondoltal? laza gyerek:hat nem tudom,valami meno."

Diplomatikusan,de nagyon hatarozottan el lett kuldve,hogy majd jojjon vissza,ha kitalalt valamit....

2013. máj. 30. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Mért tenne egy lányt ribissé?

Szerintem klasz.

2013. júl. 29. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!