Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, hogy 14 évesen még nem csókolóztam, és nincs barátnőm sem? :/
nyugi, eljön annak az ideje :D
Én is így voltam vele, rá egy évre megjött az igazi szerelem. És el is ment pikk-pakk. Így meg ez, nem kell elsietni. 16/F
18 évesen csókolóztam először, és büszke vagyok rá! Nem azért, mert "júúúúj milyen menő, hogy eddig bírtam" vagy ilyenek, hanem azért, mert NEM álltam be a sorba, hogy "jaj, nem k*rtad még végig a fél országot? rém ciki"..
Tehát nagyon örülök neki, hogy engem nem a közvélemény, hanem a saját jóérzésem irányított akkor is, és irányít most is. Csak olyat csináltam, amihez kedvem volt, nem olyat, amit a társadalom elfajzott, degenerált nézetei diktáltak.
És nem mellesleg nagyon jó volt, hogy szerelemből csókoltam először, nem menőzésből. Azóta megjártam én is a mélységeket, voltak olyan lányok is a dologban, hogy minden fiú összetenné a két kezét értük, de egyszerűen egyik sem volt olyan jó, mint az elsővel, akit tényleg szerettem.
Na most egy kicsit nyálas lett, jól meg kell vernem valakit, hogy férfiasnak érezzem magam újra :D
Viccet félretéve: NE siesd el! Hová kapkodnál? Nem maradsz le semmiről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!