Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a kollégista barátnőm (szobatársam) álmába lekapott engem?
Figyelt kérdés
Arra keltem fel hogy a szobatársam éppen engem smárárol.. reggel mwgkérdeztem tőle hogy ez mi volt? és nem emlékezett semmire. Bűntudata van (nem akar a szemembe nézni) én meg szarul érzem magam miatta ugyanis mindkettőnknek van barátja.2013. máj. 29. 15:23
2/8 anonim válasza:
ahha..
én is ilyesmit mondtam anno barátnőmnek amikor "véletlen" megcsókoltam
3/8 anonim válasza:
"ugyanis mindkettőnknek van barátja." WTF?
5/8 anonim válasza:
Ez marha gyenge lett. Fél óra próbálkozz egy jobb történettel.
6/8 anonim válasza:
Ez nekem is szemet szúrt, bár ma már ez a divat.
7/8 anonim válasza:
Cserélünk szobatársat? :D
Amúgy meg beszéljétek meg...ha véletlen volt akkor tényleg semmi, ha nem és akar tőled valamit akkor azt meg jobb az elején tisztázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!