Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mellett mást is szeretek!?

Figyelt kérdés

Egy éve van barátom, minden jól működik, szeret én is őt. Viszont másfél éve volt egy fiú az életemben. Szerelmes voltam belé, de nem voltunk sokat együtt. Nagyon sokat gondolok még rá. Neki nincs senkije, nem is beszélünk egyáltalán. Havonta egyszer egy 10 percet facebookon. Mit tegyek, hogy teljesen kiverjem a fejemből? Néha úgy érzem, hogy szívesebben lennék vele, mint a barátommal, de ezeket gyors kiverem mindig a fejemből. Nem akarom elveszíteni, mégis mintha éreznék még a másik fiú iránt.

L/20

2013. máj. 29. 07:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Döntési helyzetben vagy. Az egyetlen dolog, ami hiányzik a bizonytalanság megszűnéséhez, az a bizonyosság. El kell döntened, hogy melyikőjüket választod, és ezt be is kell tartanod. Nagyon egyszerű, persze könnyűnek nem biztos, hogy könnyű: ha nem lehet mindkettő a tiéd, akkor egyikőjüket el kell engedned. A döntésednek pedig következménye is kell, hogy legyen: nem gondolhatsz többet a "vesztes" félre.

Ha mégis újra bizonytalanná válnál, annak az önbizalmad láthatja kárát. Kíváncsi vagy, hogyan válhatnál bizonyosabbá? Ne vállald túl magad. Csak olyat vállalj el magaddal szemben, amiről tudod, be be fogod és be is tudod tartani. Az efféle sikerélmény bizonyosságot ad, és erőt az ilyen döntési helyzetek megoldásához. Azért fontos, hogy ne vállalj el magaddal szemben olyat, amit nem tudsz betartani, mert az ismétlődő kudarcélményeknek az önbecsülésed látja kárát.

2013. máj. 29. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
hasonlóan érzem magam, csak nekem nem kell más, mint a barátnőm, viszont, néha úgyérzem nem szeretem eléggé... bocsi, nekem nincs ötletem, de remélem megoldódik a te ügyed...
2013. máj. 29. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:

"hasonlóan érzem magam, csak nekem nem kell más, mint a barátnőm, viszont, néha úgyérzem nem szeretem eléggé... bocsi, nekem nincs ötletem, de remélem megoldódik a te ügyed..."

Pontosan ismerem ezt az érzést. De ha egyszer is ilyet érzek, vagy ilyesmiről panaszkodik nekem valaki, megkérdezem: pontosan mennyire is kell, hogy szeressen?

És ez szerintem egy elég érdekes kérdés. Mennyire is kell, hogy szeressen? Persze a legtöbben azt válaszolják: legalább annyira, mint én őt. De az ilyen érzés mögött mindig a bizonytalanság és a birtoklási vágy áll, megoldás: lásd az első válaszom. :)

Amúgy

2013. máj. 29. 08:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs, ezt akartam írni:

Amúgy a kapcsolatok egyik főbűne, hogyha mindenért a kapcsolatot vagy a párod teszed felelőssé. Valójában a boldogságod egyáltalán nem a kapcsolaton múlik. A boldogságodhoz szükséges összetevők nem a párodban, és nem is a kapcsolatban vannak meg, hanem tebenned. A jó minőségű tartós és boldog kapcsolat az két teljes, önálló és önállóan is boldog ember között áll fenn.

2013. máj. 29. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel hogy nőből vagy, természetes, hogy más jópasik után is vonzódsz. Hogy mit csinálj? Mindegy ugy is jön majd egy harmadik srác akibe ugyanilyen érzelmeket táplálsz majd. F
2013. máj. 29. 09:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Nincs már esélyem a másik srácnál. Az a baj, hogy ez néha elszomorít, mert úgy érzem ha lenne rá lehetőségem elhagynám miatta a barátom.
2013. máj. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!