Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez így folyton velem? :O (tovább. )
nem értem magam!..megtetszik 1 fiú,utána megismerem és ha elkezdek vele járni addig jó..de utána mindig megunom vagy nem is tudom,kiábrándulok belőle :S..de nem akarok pedig ez mindig így van általába..sőt mindig így volt.max 1 hónap és annyi :S
mért??
(normális válaszokat ha lehet (: )

Nagyon sokáig velem is ígyvolt.:s
Megszerzed 1-2 hét és megis unod.Ez ellen nem tudsz mit csinálni sztem:s Nekem is úgyvolt hogy jött egy vki aki csak tetszett beszélgettünk összejöttünk egyből első nap és hatalmas nagy szerelem lett belőle,őt nemuntam meg hanem imádtam minden porcikáját.:D szval majd alakul.:D

elsőnek:hát remélem velem is így alakulnak majd idővel a dolgok (=
2. : Szlovákia,mért??:O

jah :)
hát akkor elég sokan vannak ebben a helyzetben..

Nálam is volt hasonló, csak nekem addig kellett egy srác amig akart volna tőlem valamit, szóval ahogy mondjuk járni akart volna velem, engem onnantól kezdve nem érdekelt. Nem szemétkedni akartam velük, csak valahogy mindig így jött ki, de legalább nem bonyolodtam bele ilyen kapcsolat féleségbe. Idővel elmúlik, szerintem még nem vagy felkészülve egy komoly kapcsolatra és azért reagálsz mindig így:)
De azóta én ismár túl vagyok egy 1 éves kapcsolaton. Szóval ha beköszön az életedbe a "Nagy Ő":) akkor hidd el nem akarod majd elveszíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!