Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim múlt héten elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim múlt héten elég csúnyán szakított velem, de azóta mindig beszámol fb-n, hogy mit csinál. Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 19:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem érdekel, mert amit csinált, az nagyon kiábrándító volt.
2013. máj. 28. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Fogod, letiltod.

Észre fogja venni magát.

2013. máj. 28. 20:06
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanezt csinálta. beszámolt az új csajairól, kért tippeket, tanácsokat, mivel hódíthatná meg xy-t, mi válik be, milyen módszerekkel kényeztesse őt ami nagyon tetszene neki az ágyban. azzal menőzött, hogy milyen jó most az élete, most úgy megy neki utánam a csajozás hogy szinte minden csaj rámozdul az utcán, szemezget velük és ezeket ő természetesen ki is használja. ezzel menőzött konkrétan nekem, elárult erről minden apró kis részletet, hogy a csajok mennyire be vannak indulva rá, stb stb :) ezelőtt 1 héttel pedig nekem is jött a depis szöveg, a szomorúság, lehangoltság, "mostanában semmi nem működik, semmi nem jön össze, szar minden sajnos", hogy ő most folyton sír, állandóan szomorú, minden nap csak szenved... aztán jövőhéten vett egy hatalmas fordulatot az élete, és csodás lett, mint ahogy írtam, menőzött a csajozással. szánalmas gyökér, nyomorék lúzer, ki kell nevetni és el kell küldeni a jó büdös pitsába! légy vele nagyon lenéző és viselkedj vele bunkón, ezt érdemlik ;)
2013. máj. 28. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én exem is ugyanezt csinálta. Főleg mikor kitettem, hogy Kapcsolatban na akkor vérszemet kapott mint aki megőrült össze vissza siránkozott dühöngött hogy lehet hogy nekem már van más biztos nem is szerettem őt ha ilyen könnyen túlléptem. ( az a vicc, hogy ő szakitott :))

Hülyék ezek a kanok..

2013. máj. 28. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!