Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak még? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 5 hónapja úgy intenzíven együtt vagyok. És kialakultak kettőnk közt érzelmek.. Na most neki van kapcsolata.... igazából még az sem alakult ki normálisan mert a srác kiment dolgozni külföldre.. De ha haza jött hozzá akkor is a csávó felmászkált a volt csajához.. Szóval átverte úgy ahogy a a csajszi is! Eljött az idő és egyre jobban kisebb viták vannak kettőnk közt az miatt, h már egyre jobban idegesít, h beszél vele telefonon esténként! Elkezdte neki mondani, h ez nem lesz így jó.. hogy nem igazán boldog... Ennek én nagyon örültem.. de most már arról beszél nekem, h ha haza jön a srác és ha még egyszer felmegy akkor kidobja stb.. stb.. És én valahol azt várom, h azt mondja, h ha haza jön akkor megbeszélem vele és kiderülnek dolgok! De nem így van sajnos... Nem érzem AZT, h hinne azokban a dolgokban ami kettőnk közt van.. ÉS valamiért úgy érzem, ha a kettőnk kapcsolata a legerősebbnek kellene lennie.. de sajnos nem megy mert ideges vagyok a telefonálásaitól.. és emiatt feszültség van kettőnk közt.. Szerintetek várjak.. várjam ki azt az 1 hónapot amire haza jön.. vagy mondjam meg neki, h ha velem szeretne lenni.. velem akar boldog lenni akkor tegyen érte.. és fogadja el amit kérek..???? vagy mit tegyek... 26F#párban #3man
2013. máj. 28. 17:09
1/3 anonim válasza:
Ezt te érzed,hogy mit szeretnél igazán.Öt hónap nem kevés idő.Lehet válaszút elé kellene állítani a csajt.
2/3 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki, h nem fogom tudni sokáig csinálni.. ÉS mondta, ha tudja nagyon jól.. és hogy nem akar elveszíteni és hogy nem tudna úgy élni, h nem tudja mi van velem..
De azt mondta, h nem kérhetem tőle azt, h telefonon küldje el.. Ezt ha kérném se fogja teljesíteni...
2013. máj. 28. 17:15
3/3 anonim válasza:
Akkor ezt az egy hónapot még ki kellene bírnod,és kiderül úgy is mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!