Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "rázzak" le egy pasit?
Figyelt kérdés
Elég fura szituációban vagyok. Van 1 fiú aki fiatalabb nálam. megkérdezte h járnék e vele, először azt mondtam finoman h nem, mert fiatalabb és stb... aztán a barátnőim mondták h de nagyon rendes fiú és imád engem így mindent "bevett" az agyam, úgyhogy adtam neki egy esélyt, de mégse akarok vele járni! most hogy mondjam meg neki, hogy nem?? eléggé elcsesztem!:( rosszválaszoktól kíméljetek!!2013. máj. 28. 14:42
1/6 anonim válasza:
Egyenesen és őszintén. Mi ezen olyan nehéz?
2/6 anonim válasza:
Elég annyit mondanod, hogy rossz döntést hoztál hagytad magad befolyásolni és hogy sajnálod de Te nem érzel úgy iránta mint ő irántad :D
3/6 anonim válasza:
Csak simán mondd meg neki, hogy ez nem működik. Ha kell találj ki kedves kifogásokat, a lényeg, hogy ne bántsd meg, ne sérüljön az egoja. Kérj tőle bocsánatot és mondd el neki, hogy ez nem fog működni, Te megpróbáltad, adtál a dolognak egy esélyt, mert nagyon szimpatikus a srác stb, de ez nem fog menni, mert nem vagy szerelmes. Vagy valami ilyesmi. :)
4/6 anonim válasza:
Egyenesen, határozottan, de udvariasan. Egyrészt lehetőleg ne bántsd meg, másrészt elég határozottnak kell lenni ahhoz, hogy elvedd a reményeit. És ha lehet, ne mondj olyanokat, hogy "de te nagyon jó barátom vagy, és ez maradjon is így", mert akkor a srác 100%-os valószínűséggel be fog vonulni a barátzónádba, és éveken keresztül arra fog várni, hogy végre rájöjj, hogy tulajdonképpen ő mindig ott volt neked és hogy ő a legjobb választás. A fiúk sajnos ilyenek :D
5/6 anonim válasza:
Őszintén, Hidd el, sokkal jobban fogja értékelni, mintha köntörfalaznál. Mond meg neki, hogy részedről ez nem megy, mert nem szereted. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó választ, elmondtam neki, és nem érintette rosszul a dolog!!! :)
2013. máj. 28. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!