Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan pasit fogok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan pasit fogok ki akinek nem kellek?

Figyelt kérdés

16 éves voltam mikor beleszerettem egy srácba. Aranyos volt stb. haverkodtunk, én már belezúgtam, erre kiderült hogy van barátnője. Oké mondom kivárom amíg szakítanak. 19 éves koromig szerettem őt, persze együtt maradt a csajjal, én meg szenvedtem, féltékeny voltam, mindig ezen kattogtam.

Most 22 éves vagyok és ugyanez megtörtént, csak akiért most vagyok oda, vele volt pár csókunk, tehát valamennyire csak akart engem, de nem jöttünk össze mert ő egy másik csajt választott. És már 2 hónapja ugyanez a szenvedésem megy hogy "bárcsak szakítanának és majd akkor hátha rájön hogy engem akar" ügyeskedek hogy csinosnak lásson stb. de áhhh olyan rossz :((

2013. máj. 23. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert nem nekem írsz!

F.

2013. máj. 23. 15:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Minden nap vagy 10-szer megnézem a facebookjukat hogy van-e valami változás, ha új képet raknak ki összeszorul a szívem, de azt is megnézem stb.

Én ebbe kikészülök... :S Már olyan jó volt hogy évekig nem vágyakoztam senki után, most meg újra...

2013. máj. 23. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerű a dolog: magas igények, alacsony önkritika
2013. máj. 23. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Mert a "szépekre" hajtasz. Addig így is marad egyinél sem leszel az "egyetlene".
2013. máj. 23. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert hülye vagy aranyom. Aki foglalt az foglalt. Nem reménykedni kell, hanem másik partnert keresni.
2013. máj. 23. 15:13
 6/7 A kérdező kommentje:
De pl ez aki megcsókolt ez nem volt akkor foglalt. És én már szerelmes lettem belé, de ő mégsem akart engem csak nem is tudom mit akart...Akkor ne csókolgasson meg udvaroljon ha nem akar :(
2013. máj. 23. 15:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Te túl sokat ábrándozol és a mesék világában élsz. Egy csók és már ahh, nem az olykor csak egy csók, de más az akit kapcsolatra választott. Az is lehet h nem tetszettél nekik.

Az meg hogy várni hátha szakítanak, hát ha olyan ostoba vagy akkor várj csak.

de ahogy látom nem sokat változtál 16 éves korod óta.

2013. máj. 23. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!