Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyógyuljak ki a féltékenységből?
Már egy ideje járunk, de sose bíztam magamban. Fél évembe került, hogy elhiggyem, hogy tényleg szeret. Egyre betegesebb dolgokat csinálok, amíg alszik, a gépén régi chateléseket olvasgatok, ha az utcán elmegy mellettünk egy lány már a rosszul lét kerülget. Ha 1 lány osztálytársa sütivel kínálja, együtt mennek valameddig kiborulok. Ez így nem jó, annyira szenvedek, hogy neki mondom el az elképzeléseimet, ezzel őt is elszomorítva. Többször megfogalmazta, hogy fáj neki a sírásom, és az, hogy nem bízok benne. Nem akarom, hogy erre rámenjen a kapcsolatom, nagyon szeretem. Csak nem érzem úgy, hogy engem bárki is tudna szeretni, félek, hogy elmegy. (Kérlek segítő szándékkal írjatok, és ne bántsatok a helyesírás miatt.)
én 20l, ő 20f.
9es! nagyon nem érzem magam jóképűnek, helyesnek hozzá képest mert nekem ő a tuti lány :)
azt mondja tetszem neki, de nem tudom elhinni hogy is tetszhetek neki... még másfél év után sem.
11es! ez nekem nem segít, mármint a sportolás mert én a tipikus agyalók közé tartozom, marha fáradtan is tudok agyalni, én mindig gondolkodok valamin... ez valami öröklött hülyeség :)
#12 Pedig jobban tennéd ha elfogadnám, mert nagyon fárasztó a folytonos bizonygatás. Én meguntam és 1,5 év után véget vetettem a kapcsolatnak.
Teljesen elszívta minden energiámat, hogy rendszeresen ezt hallottam, na meg persze jött a féltékenykedés, meg zavarta, hogy nem ő az első fiú az életemben(hozzáteszem, 2.). Egy idő után feladtam, mert odalett minden enrgiám.
Szóval jobb ha leállsz vele, mert nagyon uncsi. Basszus, 1,5 éve veled van és nem hiszed el, hogy elég jó vagy neki? Azért ez gáz. Jobb ha beismered. És nem az arcoddal van a gond, hanem a fejeddel(belül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!