Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet kigyógyulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kigyógyulni a beteges féltékenységből?

Figyelt kérdés

2012. jún. 9. 10:42
 1/5 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy nagyon féltékeny vagyok pedig tudom hogy nem szeret a barátom bulizni

jobban szeret inkább szombat esténként egy pár órás beszélgetést a haverjaival,

elmennek gyors étterembe vagy biliárdozni a discot meg a hasonlókat utálja.

De még is mindig olyan érzésem van hogy "Tuti csinál valamit" Tuti csaj is van ott" stb

Én sem szeretek bulizni inkább TV avgy valami hasonló mint buli.

Mondjuk ebbe a féltékenységbe az is benne van hogy távol élünk egymástól.

Igaz "sűrűn" találkozunk, de 500 km még is csak 500... Jövőre tervezzük az

összeköltözést. Igaz az utolsó 3 hónapba folyton együtt voltunk.

Soha senki nem kereste telón vagy esetleg FaceBookon, de mégis féltékeny vagyok.

Tudom, hogy szeret és ki is mutatja, de nem tudok mit tenni ez ellen.

2012. jún. 9. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Sürgősen változtass a hozzáállásodon,mert meg fogod mérgezni a kapcsolatotokat!

Én is voltam ilyen az egyik volt barátommal,és azért mert nem bíztam benne...

Gondolom neked se esne jól a gyanúsítgatás,próbáld az ő helyébe képzelni magad...ha bízol benne,akkor nincs mitől félned...ha nem bízol,akkor viszont nem illetek össze...

2012. jún. 9. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Szeret? -igen

Látod jelét, hogy félrelépne, hogy nem kellesz már neki, másra vágyik, un téged? - nem

Racionális indokod, hogy azt hidd, megcsal? -nincs

Akkor meg miért hergeled magad? -mert jelent neked annyit a kapcsolatotok, hogy félj elveszíteni.

-Ez jó dolog, de legyél tisztában azzal, hogy irracionális alapon vagy féltékeny. Ergo nem kéne kimutatni. Lehet róla beszélni/mesélni, de nem szabad kimutatni. Szépen lassan alább hagy.

2012. jún. 9. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
De annyira félek, hogy megcsal :| -Tudom milyen érzés mert a volt barátom megtette velem. de így visszagondolva nem is baj, mert ha ez nem történik meg lehet nem is ismertem volna meg azt a fiút aki nekem az igazi. Ő nem az a hűtlen fajta, meg mondja is hogy velem akarja eélni az életét meg az összeköltözésünket tervezi, nagyon sokat tett értem és tesz is, de még is félek :S
2012. jún. 10. 11:34
 5/5 Hanariko ***** válasza:

de ez már paradoxon... mitől félsz ha egyszerűen TUDOD H HŰSÉGES? mondja, érezteti, stb... mit kéne még tennie? nem is bulizós, inkább veled van. ÉRTÉKELD.

(mellesleg ez ilyen általános: felesleges félni, ha megcsalós valaki, ha nem, mert ha akarja, úgyis megetszi. Jah és a stressztől is kíméled magad így. Ez most nem paráztatás, csak mondom.)

2012. jún. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!