Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Nagyoon gáz lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Nagyoon gáz lenne ha megmondanám a barátomnak hogy IRTÓZATOSAN BÜDÖS a szája csókolozás közbeen?

Figyelt kérdés

2013. máj. 27. 19:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Na, az 5ös sem smárolt még, az biztos.
2013. máj. 27. 19:50
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

"Kérsz rágót?

Nem.

De kérjél."

Csak lazán :D

2013. máj. 27. 19:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Bazz!

10-es ellőtte előttem :D

2013. máj. 27. 19:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen mondd meg neki! Egyrészt neked sem jó, másrészt meg ez ellen tennie kellene valamit, lehet hogy a fogaival van baj, vagy nem szokott fogatmosni, fogorvoshoz kellene mennie.
2013. máj. 27. 19:52
 15/20 anonim ***** válasza:
gáz,nem gáz ha büdös a szája szólj!
2013. máj. 27. 19:59
 16/20 anonim ***** válasza:
azért ne azt mond, hogy irtózatosan, hanem, hogy szájszaga van
2013. máj. 27. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

az én barátomnak is iszonyat szájzaga van, és ha esetleg csók elcsattan fura kellemetlen íze is van. Mondtam neki megsértődött... Azóta is szarik rá. Ha előhozom hogy légyszi moss fogat, a válasz majd én is szagolgatlak jó? Mindenkineknvan szájszaga, fogadd el.

De tényleg borzasztó. Ha beszél majd elájulok, de nem veszi észre magát. Volt fogdokinál, azt mondta neki, h ilyen tökéletes fogakat még nem látott... Tanácstalan vagyok..:(

2013. máj. 27. 21:17
 18/20 anonim ***** válasza:

ha így mondod meg neki, akkor jó nagy tahó vagy.

mondd meg neki kulturáltan, hogy kellemetlen a szájszaga, vegyen be egy rágót, mosson rendesen fogat. ha nem ez a baj, akkor menjen el gasztroenterológiára, mert lehet a gyomrából jön fel.

2013. máj. 28. 09:59
 19/20 anonim ***** válasza:

nekem ez a száj szag dolog furcsa. mindig is rágóztam (diszkréten) ha elment az íze újat vettem be. pont ezért, nem akartam megvárni hogy esetleg egy pasi mondja meg az ilyesmit.

miért nem gondolnak erre mások?

amúgy meg, ha büdös szájú és nem bírod, minek jöttél vele össze? most már késő sírni!

mond meg neki, hogy rágózzon. ha nem veszi a lapot akkor egyenesen: kellemetlen a lehelete.

27/N

2013. máj. 29. 00:08
 20/20 anonim válasza:
Kérd még hogy mossa meg az arcát,vagy járjon hajléktalanokkal a jövőben,mert te bizony nem vagy az!
2013. jún. 7. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!