Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttfürdés (? )
Figyelt kérdés
Először fürdenénk együtt a barátnőmmel és érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van a témával kapcsolatban. Illetve a lánynak elé vagy mögé illik feküdni a kellemetlenségek elkerülése érdekében?:D Előre is köszönöm2013. máj. 27. 19:26
2/8 anonim válasza:
úúú az király:)) általában vagy szemben szoktak vagy a fiú ül a lány mögött:)))
3/8 anonim válasza:
Mi mindig együtt fürdünk a barátommal. Általában tusolunk, egymással szemben, vagy ha vizet engedünk, akkor ő ül hátul. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. máj. 27. 19:31
6/8 anonim válasza:
én megkérdeztem a barátom együtt biciklizés után, hogy fürdene-e velem, de szégyenlősségében nem tudott mit mondani:/
7/8 anonim válasza:
mi is együtt zuhanyzunk a férjemmel. segít megmosni a hátamat,mellemet, én az ő hátát, haját, himbilimbit....előjátéknak is jó ám:) volt, hogy nem bírtuk ki az ágyig, és ott a fürdőszobában szex lett a vége.:)
fürödnénk is együtt, ha nagyobb kádunk lenne. szerintem a háta mögé feküdj:)
27/N
8/8 Joe Makepeace válasza:
Én a helyedben a csajszi mögé ülnék! Én még nem próbáltam de óriási lehet! Viszont mekkora az a kád hogy bele lehet feküdni? Vagy a kerti medence?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!