Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a pasimnak, hogy régebben szerettem pénzért szexelni?
Én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy el kellene mondania?
Én speciel beleőrülnék, ha a párom nem tudna valami ilyen nagy volumenű dolgot rólam. Elhiszem, hogy szereted, és félsz, hogy elveszíted, de titkolózva akarod leélni az életed? Szerintem mondd el neki. Ültesd le, és így, ahogy leírtad ide, mondd el neki is. Sok sikert.
Az a kapcsolat nem kapcsolat, ahol az egyik ember nincs tisztában teljesen a másik személyével...
Köszönöm a normális válaszokat.
Nem akartam semmit a külföldiekkel,így jött össze.Sosem kutattam őket.
Lehet,hogy prosti vagyok,de hát ez van,mit kellett volna tennem? azt mondani,hogy" bocs,nem kell a gucci táska,nem szeretnék monte carlo-ban nyaralni" stb?? Ezek a férfiak biztosították a mostani életem színvonalát. Talán itt mindenki nemet mondott volna a jobb életszínvonalra? Egyszerűen egy fiatal lány voltam,aki élni,szórakozni akart,mert az igazi váratott magára. Igen,talán kihasználtam ezeket a férfiakat,de SOSEM KÉRTEM SEMMIT TŐLÜK,és szerintem ez a legfontosabb. Mindent maguktól adtak. Tényleg vissza kellett volna adnom?
"régebben szerettem pénzért szexelni"
Nem azért,de ezzel már beismerted hogy k.rva voltál,már bocs!
bocs,nem kell a gucci táska,nem szeretnék monte carlo-ban nyaralni"
:) erős kamu szaga van,mindezt a 2 szép szemedért,akát itt,akár priviben,most már én is szívesen megnéznék egy képet rólad,de gondolom kitalálsz valamit hogy miért nem lehetséges ez......
Istenem,ennyi retartdáltat itt...
Tényleg nem láttál még olyan lányt,aki ezeket megkapta?Én ismerek jó párat.Azért,mert te nem vagy hozzá a megfelelő szinten,attól még képzeld,naponta megtörténik. És nyilván nem a 2 szép szememért kapta,ahogy írtam,ők azt hitték eleinte,hogy prosti vagyok,de ahogy kiderült a félreértés,még több dolgot kaptam. És nem csak az "ágyasuk" voltam,hanem mivel anyanyelvi szinten 3 nyelvet beszélek,ezért az utazásokon is hasznomat vették
ma 19:06
Dehogy fog képet mutatni,szerintem is kamu,vagy provokáció.
Ha nem egy 10/10-es nő senki sem viszi el a mai világban még a Balatonra sem....... gucci táska meg monte carlo,mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!