Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szívesen haverkodtok/ töltötök időt a párotok barátaival?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 13:46
1/7 anonim válasza:
Ritkán igen, bár nem nagyon bírom a haverjait, de jobb jóban lenni velük..
24L
2/7 A kérdező kommentje:
Feszélyezve érzed magad a társaságukban?
2013. máj. 27. 13:49
3/7 anonim válasza:
Egy darabig, de csak ha ő is ott van. Jó társaság.Tudják, mikor elég.
4/7 anonim válasza:
Én igazából kedves vagyok velük,de annyira nem bírom őket,mert számomra túl lazák és linkek.Akad köztük,akinek a társaságában elvagyok,és akad,akinek a jelenlétében kifejezetten feszélyezve érzem magam. 26/N
5/7 anonim válasza:
Igen, bár attól függ melyik haveri társassággal...
egyet nagyon kedvelek, mert együtt járunk edzésekre és őket néha barátomtól spontán is meglátogatok. Szeretem őket. :)
6/7 anonim válasza:
Én mindig is jóban voltam velük, sőt, még szakítás után is volt, hogy tartottuk a kapcsolatot (legutóbbi exem legjobb haverja most egy nagyon jó fiúbarátom). És szerintem ezzel nincs is semmi baj. Eleinte lehet, hogy feszélyezve éreztem magam velük, de könnyen barátkozós fajta vagyok, szóval különösebben ez nem okoz problémát :)
7/7 anonim válasza:
Simán. Nagyjából közös a haveri körünk, de aki neki barátja de én előtte nem ismertem, azokkal is nagyon jól elvagyok, meg párom tesóival is. Könnyen összespanolok én bárkivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!