Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond a szex-el?
Van itt valaki hasonló szituban?
Kapcsolatunk elején sem volt már egy "szex-örült", de azóta csak rosszabb.
Nem gondolom, hogy velem van a baj, hiszen előző kapcsolataimban jól működtek e téren, sőt, inkább én adtam be az unalmast néha. Most viszont bosszankodom, mert alig van spontán szex, illetve nem az elvárt gyakorisággal :(
Furcsa, mert általában a pasik akik kezdeményeznek, vagy többször kívánják. Kezdem magam kevésbé vonzónak érezni, az önbecsülésem lassan a nullával egyenlő. Ha beszélek vele erről, akkor azt mondja Ő kíván és, hogy nincs probl.
31-es ! Jót nevettem :)). Persze tudom a za a vicc, hogy ez nem vicc !
A tesómnak is volt egy kapcsolata, ahol bugyi nélkül , ruhácskában hajolgatott a pasija előtt, úgy takarított :) Nem volt eredménye !
4-es vagyok!
Én összetenném a két kezem, ha heti 1 lenne. De tavaly augusztus óta csak 3x voltunk együtt.
31-es! Menstruáló nők valamiért kívánatosabbak. Fogalmam sincs, h miért. Amúgy én is szeretőt tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!