Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond a szex-el?

Figyelt kérdés

Van itt valaki hasonló szituban?

Kapcsolatunk elején sem volt már egy "szex-örült", de azóta csak rosszabb.

Nem gondolom, hogy velem van a baj, hiszen előző kapcsolataimban jól működtek e téren, sőt, inkább én adtam be az unalmast néha. Most viszont bosszankodom, mert alig van spontán szex, illetve nem az elvárt gyakorisággal :(

Furcsa, mert általában a pasik akik kezdeményeznek, vagy többször kívánják. Kezdem magam kevésbé vonzónak érezni, az önbecsülésem lassan a nullával egyenlő. Ha beszélek vele erről, akkor azt mondja Ő kíván és, hogy nincs probl.

2013. máj. 27. 12:47
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Eljutsz majd oda is, ahova én (7 év után) Minap mondtam neki, hogy csak akkor vasalom ki a ruháit, ha jól megdug. Nagyon nevetséges vagyok. :( Az a vicc, hogy kivasaltam és nem dugott meg. Sokat tudnék mesélni, sajnos. Mikor direkt alvást tettet, nehogy szexet akarjak, mikor fáradt, de éjfélig a gép előtt ül, mikor olyankor próbálkozik, mikor tudja, hogy menstruálok, és utána felháborodik, hogy én bezzeg visszautasíthatom...
2013. máj. 27. 13:44
 32/50 anonim ***** válasza:
Nyilván aki többre vágyik, annak nem elég a heti 1-2 (én is többre vágyom, nekünk heti 6-8 van), de ha a férjednek nincs igénye többre, akkor nem tudod erőltetni.
2013. máj. 27. 13:45
 33/50 anonim ***** válasza:
31-es: ne utasítsd vissza, ha menstruálsz ;)
2013. máj. 27. 13:46
 34/50 anonim ***** válasza:
Miért és hogyan jut el pasi oda, hogy már nem kívánja a szexet? Engem ez komolyan érdekelne, de szerintem most itt nem kapok erre választ :)
2013. máj. 27. 13:49
 35/50 A kérdező kommentje:

31-es ! Jót nevettem :)). Persze tudom a za a vicc, hogy ez nem vicc !

A tesómnak is volt egy kapcsolata, ahol bugyi nélkül , ruhácskában hajolgatott a pasija előtt, úgy takarított :) Nem volt eredménye !

2013. máj. 27. 13:50
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
34, attól tartok, hogy a pasi nem a szexet nem kívánja, hanem az adott nőt nem. Egész biztos vagyok benne, hogy az én férjem mással szívesen dugna úton útfélen. Csak velem nem. A szeretőm meg engem dugna nonstop, a 10 éve meglévő barátnőjéhez meg hozzá se tud érni. :/
2013. máj. 27. 13:51
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted téged nem kíván, van értelme vele maradnod?
2013. máj. 27. 13:53
 38/50 anonim ***** válasza:

4-es vagyok!

Én összetenném a két kezem, ha heti 1 lenne. De tavaly augusztus óta csak 3x voltunk együtt.

31-es! Menstruáló nők valamiért kívánatosabbak. Fogalmam sincs, h miért. Amúgy én is szeretőt tartok.

2013. máj. 27. 13:54
 39/50 anonim ***** válasza:
36: mi lenne, ha a szeretőd és te is elválnátok, és együtt próbálnátok meg?
2013. máj. 27. 13:54
 40/50 anonim ***** válasza:
97%
26. vagyok. Teljesen átérzem a problémádat kedves kérdező! Aki nincs, nem volt ilyen helyzetben az nem is tudhatja, mit érzünk. Amikor annyira kívánod a párod, és ő kedvesen elutasít, vagy amiről írsz te is, hogy szinte már meg kell beszélni, mikor is lesz szex. Én már volt hogy zokogva mondtam a férjemnek, hogy hozzá már lassan időpontot kell kérni, és majd ha pont akkor minden jó lesz, és hangulata is lesz, és az idő is jó, és nem lesz fáradt sem, és még kedve is lesz hozzá, na akkor talán majd lesz valami... Ha valami éppen közbejön, így jártam. Ez így van szó szerint, ahogy leírtam. Előtte neki rá kell hangolódnia, ha nem tud, akkor megint csak nem lesz semmi, majd legközelebb pár hónap múlva megint próbálkozunk. Szörnyű ez az érzés, már mondtam hogy mint nőt, teljesen megaláz, de ő nem érti ezt hogy én mire mondom. Más nők meg menekülnek a férjeik elöl, mindenhol csak ezt hallom. Ja, és az én férjem a szexnek csak a legklasszikusabb formáját fogadja el, orális szexet teljesen elutasítja, ha hiszitek, ha nem...
2013. máj. 27. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!