Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond a szex-el?
Van itt valaki hasonló szituban?
Kapcsolatunk elején sem volt már egy "szex-örült", de azóta csak rosszabb.
Nem gondolom, hogy velem van a baj, hiszen előző kapcsolataimban jól működtek e téren, sőt, inkább én adtam be az unalmast néha. Most viszont bosszankodom, mert alig van spontán szex, illetve nem az elvárt gyakorisággal :(
Furcsa, mert általában a pasik akik kezdeményeznek, vagy többször kívánják. Kezdem magam kevésbé vonzónak érezni, az önbecsülésem lassan a nullával egyenlő. Ha beszélek vele erről, akkor azt mondja Ő kíván és, hogy nincs probl.
mi van itt emberek!
40 felé járok, dolgozok is de az asszonyt elintézem mindig úgy h napokig csak vigyorog mint a vadalma.küldi a szívecskéket sms-ben,
ha nincs sex ott vagy megcsalás, vagy lelki dolog áll a háttérben.
sajnos ha egy férfi normálisan ellátja az asszony baját minden este, akkor legyen bármilyen rossz az élethelyzet, a nő vele marad.
mert ő is a szex által éri el a legnagyobb örömforrását.
Látom azért van aki megértette a problémát. Nem abból kell kiindulni, hogy van amikor 2 is van a héten !Hűű
Akiknek hasonló a helyzet, azok tudják milyen amikor kezded elveszíteni a nőiességed érzetét. Amikor szinte jelzi az egyik- másikunk, hogy ma szex lesz :( Hát az nem valami szexi :) Vagy mint tegnap ! Azt hittem lesz valami, (mert előtte való nap célozgatott rá, de tudta, hogy jönnek a barátaink és pár perc múlva érkeznek), de nem lett. Átölelt és jó éjt kívánt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!