Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak, ha a volt barátom érez még valamit irántam?
Az én volt barátom is tuti az...
Nem egyszer előfordult hogy rámírt "pasizol?" és tök komoly hangvételben.
Mindig találkozni akar velem, ha nem érek rá, nincs kedvem etc. már rögtön ezzel a pasizós dumával jön (biztos mással találkozol, randizol...)
Folyton keres telefonon is,el akar jönni hozzám...
Nekem már kezd az agyamra menni. Persze jóban vagyunk,de ami sok, az sokk.
Szerintem nem kell napi kapcsolatban lenni, meg folyton kérdezgetni mit csinál a másik,de ő még mindig ezt várja el :S
Persze néha jólesik hogy törődik velem,de én már nem igénylem napi szinten, ő meg (mivel ismerem már) még mindig azt a legutóbbi távoli "szerelmét" kívánná aki egyrészt a távolság, másrészt mivel már menyasszony, nem lehet az övé.
Egyébként sose számol be a nőzéseiről, és én nem is kérdezgetem. Bár ha kérdezném se mondaná meg :(
De miért szégyelli? :O
Szóval ha ilyeneket csinál, még akar valamit..ha másnem szexet, ha az jó volt köztetek. (ez tapasztalás)
Mesélsz? (privben is lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!