Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, kit válasszak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, kit válasszak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

A barátommal 1 hónapja vagyunk együtt. Mai napig nagyon szeret,büszkélkedik haverjainak hogy neki van a legjobb csaja,ölelget,puszilgat,ennyi szeretetet rég nem kaptam,az anyujának is bemutatott már,aki el is fogadott. Egy nap barátnőmet elkísértem az egyetemi kollégiumhoz ott lakik a barátja. Én hazaindultam amikor leszólított egy kollégiumos srác és nagyon jól elbeszélgettünk,nevettünk,felvettünk egymást Msnre azóta is írja hogy nagyon bejövök neki és járna velem persze tudja hogy van barátom. Tegnap dolgozott barátom így a kolisfiúval megbeszéltem egy találkozót, megint jól elvoltunk és egyszer csak megcsókolt. Utána megfogta a kezem és suttogta a fülembe hogy szeretlek. Utána mondtam neki adjon nekem időt azt mondta annyit add nekem amennyit akarok.

A barátom szeretem de nekem nincs az a rózsaszín köd,a lángolás amit ő érez,de mikor találkozunk akkor jól esik hogy velem van. A kolisfiúnál őt kb. 3 hete ismerem viszont azt a lángolást érzem,mindig várom mikor futhatok vele újra össze,és ő is várja mikor találkozhatunk újra.

Egyik fiút sem akarom elveszíteni,de tudom ez így nem mehet tovább... Szerintetek kit válasszak?

2009. okt. 4. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Kúrjál a kolissal egy jót, és tartsd meg a másikat (bár az az egy hónap nem nagy idő).
2009. okt. 4. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
egyet ertek az elozovel, egy honap nem olyan sok ido, bar szerintem megbannad, nagyon rendesnek tunik az elso
2009. okt. 4. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

szerintem meg a kolléga aki lesmárolt egyáltalán nem szeret, egyszerűen még őszintén nem szerethet... valószínű hogy nagyon tetszik neked a stílusa és nagyon kedves fiú de csak addig lesz ilyen ameddigmeg nem fektet aztán szépen ejt mint az állat. akivel meg egyhónapja vagy, hát azt dobjad mert nincs értelme, ha már más iránt érzel lágolást. szegény így fog járni de ez van, inkább mint a hazugság kapcsolat...:) jaés persze dobd azt a közeledő srácot, hacsak nem szeretnéd 1-2 kamaty után vert kihasználtkutyának érezni magad : )

18/F

2009. okt. 5. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet kicsit egyszerűen fogalmazott az első válaszoló, de lehet igaza van. Ha lefekszel vele kiderül mit is akar pontosan és ha tényleg komoly utána még szakíthatsz a másikkal, ha meg csak ennyi volt még biztonsággal visszamehetsz. Mondjuk ez meg játszadozás. Figyuz úgyis a kolis srác jön be neked igazán, válaszd őt és kívánom neked a legjobbakat. :)
2009. okt. 5. 01:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd ott azt akivel már egy hónapja vagy együtt. Túl rendesnek írtad le hogy ilyen barátnője legyen mint Te.

Az már kiderült a kérdésből hogy megbízhatatlan vagy és kifogásolható a viselkedésed párkapcsolati téren.

A srác aki azt hiszi hogy szeret jobbat érdemel mint Te.

Válaszd azt akivel a koliban találkoztál.

2009. okt. 5. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Gonosz vagy, játszol mindkettőjükkel. A barátod tényleg jobbat érdemel nálad, a kolis fiú pedig lehet csak szexet akar és lelép.

Így jártál, tanuld meg értékelni amid van és ne azt keresd ami nincs.

2009. okt. 5. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ki vagy te?! Na ezután ne sírjon egy cselédnek sem a szája, hogy megcsalja az ura! Elmész ám te tudod hova! Aki nem kell kuka a másik meg a spejz! Minek szívatod csórit? ÁÁÁÁÁ! Aztán meg itt olvashatom, hogy mi fiúk de szemetek vagyunk veletek!
2009. okt. 5. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:

P-87?

:)

2009. okt. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!