Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Asszem megcsal!
Figyelt kérdés
barátommal 1 hónapja vagyunk együtt, de 1 hete furcsa és gyanakodtam, arra jutottam, h megcsal, 2-vel is és az a szar, h távkapcs., de a másik 2 csaj még messzebb lakik tőle, mint én... ezekre a dolgokra neten következtettem és lehet tévedek, de sztem annak kicsi az esélye... most mit tegyek? nagyon kedves velem, odafigyel rám, nem akarom elveszíteni és még az is rátesz, h 1. barátom az életemben... :( ha kell, leírom, h mi alapján jutottam arra, h megcsal... :(2009. okt. 4. 22:37
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem írd le hogy milyen következtetésekkel jutottál el idáig hogy azt hiszed megcsal. Hátha úgy könnyebben tudunk segíteni;)
2/8 A kérdező kommentje:
hát azt hitte, h több ideje vagyunk együtt :| 1 hete alig jár fel MSN-re, miközben iwiw-ezik, de úgy értem, h iwiw-en fenn van pl. 7-kor, én ott vok MSN-en, de ő nincs fenn és ráadásul azt mondja, h nem volt gépnél, azért nincs fenn... és iwiw-en lett 1 csaj-ismerőse, ami már engem eleve bánt, mert nagyon féltékeny tudok lenni és azóta ismerősök, mióta nem nagyon jön fel MSN-re... és hát én nyáron rájöttem, h lehet megnézegetni a kiírásokat, úgy, h az illető letiltott vagy ilyenek... és hát ott volt 2 csaj neve szívekben, amíg nálam nem volt fenn, persze 1x egyik volt kiírva, másszor másik, meg h szeretlek, bla bla, amikor meg nálam van fenn, nincs kinn semmilyen név, enyém se... amikor ismerősök lettek azzal a csajjal, leszedte a saját képét, amihez én írtam, MSN-ről közös képünket... és tényleg annyira jó vele és foglalkozik velem, h ez már hihetetlen... :S :(
2009. okt. 4. 22:52
3/8 anonim 

válasza:

Hm..ez elég bonyolult. Szerintem ha komolyra tervezed ezt a kapcsolatot legyél a barátoddal őszinte. Ülj le vele és mond el hogy most mindent elmondhat nem leszel mérges csak szeretnél tisztán látni. Mond neki hogy szereted és nem akarod elveszíteni, viszont ezt meg ezt nem érted, és kérd meg hogy magyarázza el az ő álláspontját. Minden alapja a kommunikáció szerintem legalább is , akkor legalább majd tisztán látsz, és onnantól tudni fogod hogyan tovább.
4/8 anonim 

válasza:

Az 1 hónapos távkapcsolat az milyen??? 3-szor találkoztatok??? Hogy fér ebbe bele a megcsalás is (úgy értem, lehet, hogy a másikkal négyszer?)?????
SZerintem te olyan 13 vagy, és nyugi, ennél komolyabb kapcsolatod is lesz. :D
5/8 anonim 

válasza:

már alapból hogy lehet egy egy hónapos távkapcsolatot komolyan venni? találkoztál már vele egyáltalán? hány éves vagy, 12?
6/8 A kérdező kommentje:
többször találkoztunk... és sztem a másik 2 csajt is hülyíti... nem, több vok 13-nál és épp ezért olyan szar, mert legalább az 1. kapcs.-omat akartam, h nagyon jó legyen... :( úgy fáj :( :( nem örültem neki, h távkapcs., de akkor velem miért bánik olyan jól, h tudja leplezni? :(
2009. okt. 4. 23:03
7/8 anonim 

válasza:

Ezt szerintem felejtsd el gyorsan, majd lesz más... Távkapcsolat csak sunázni jó. Ne éld bele magad egy ilyen komolytalan dologba.
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem is felejtsd el de gyorsan. Hülyeség magad beleélni egy olyan kapcsolatban amibe már az elején gondok vannak, gondolj bele később csak rosszabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!