Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb, hogy nem jöttem őssze vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, hogy nem jöttem őssze vele?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, aki járni akart velem, de nem is tetszettem neki, meg ilyesmi, csak nem volt barátja, és mást nem talált, így jöttem szóba én. És nagyon probálkozott. De nekem sem külsőleg, sem belsőleg nem tetszett. Teljesen máss volt mint én, és nem jó értelemben. Ő mást szeretett csinálni mintén. Teljesen mást. Ráadlásul, neki már volt vagy 1000x barátja, nekem meg még csak 1 szer volt barátnőm, de azis csak egy kis ideig. Találkozgattunk, de én nem mentem bele semmibe, bár ő szerette volna. Aztán, nem kerestem, meg ő senm engem. Én nem bánom, mert én nem tudok valakivel ugy "járni", hogy nem szeretem egyáltalán. Úgy gondolom, akkor mi értelme vele együtt lenni. És sokan mondták, hogy ki kelett volna "használni" a helyzetet, mert leglább megtudom milyen "érzés", ha van "bnőm." Csak én nem vagyok "olyan". Én nem sajnálom, hogy nem jöttem vele őssze. Legalább nem leszek egy a SOK közűl.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi lett a vége, megbéntad?

2009. okt. 4. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
én visszautasítottam egyszer egy fiút, aki elmondása szerint első látásra belém szeretett. baráti viszonyban voltunk egy ideig, utána vallotta be, egy szerelmes versben. visszautasítottam, bár sajnáltam szegényt, mert tényleg nagyon aranyos volt, de nem tetszett nekem, és ezért nem szerettem volna összejönni vele. ismertem már annyira, hogy el tudjam dönteni, szeretnék e vele valamit, vagy nem. és akkor nekem még sosem volt barátom.
2009. okt. 4. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én több fiút és engem is több fiú visszautasított már!!!! Ha egyszer nincs semmi benne ami vonz..minek vele együtt lenni!!? Ha neked is se külső-se belsőleg nem jön be,ne bánd! JÓl tetted!:) Majd találsz olyant aki tetszik is,aranyos és kedves is!!
2009. okt. 4. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nah, én fiú vagyok, és szerintem is-is... szerintem jól meg kellett volna dugnod, és utána dobni... De ne bánkódj a múlt miatt, légy pozitív... nincs most semmilyen nemi betegséged! =)

De ha máskor ilyen lány van, akkor dugd meg szépen... ha olyan hülye, hogy bele is megy, nincs miért sajnálni!

De ha te úgy érzed, hogy te nem tudsz senkit sem kihasználni, akkor ne csinálj ilyeneket! Megjegyzem majd jön egy nagyon jó csajszi, akit nagyon fogsz imádni! =)

Viszont ne akard annyira a szerelmet! Az mindig csak úgy jön magától, nincs ellene menekvés! Megjegyzem ha összejöttél volna vele, abból tuti nem lett volna szerelem!

...Szóval is-is! Te tudhatod csak, hogy mit akarsz! =)

19\F

2009. okt. 6. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:

"Én nem sajnálom, hogy nem jöttem vele őssze."

Jobb, hogy nem jöttem őssze vele?

Most akkor ha nem sajnálod, akkor mit kérdezgeted? :DD

Elbasztál egy jó lehetőséget és kész :D

2009. okt. 6. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!